iPon Hírek

ME2: Arrival DLC

Dátum | 2011. 02. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A következő Mass Effect 2 DLC, mely az Arrival címre hallgat, valószínűleg már a nagyszabású befejező epizódnak készíti elő a terepet. A kapcsolódó trófeák/achievementek már kikerültek a BioWare fórumra, ezek árulkodnak egy kicsit a tartalomról:

* A "The Ultimate Sacrifice" trófea a DLC sikeres teljesítéséért jár;
* A "Last Stand"-ért ki kell állnotok mind az 5 támadási hullámot az 'Object Rho'-ért vívott csatában;
* A "Covert Action" megszerzéséhez úgy kell megmentenetek Dr. Amanda Kenson-t, hogy magatokra vonjátok az ellenség figyelmét.

Dr. Amanda Kenson neve már korábban felmerült a Cerberus hálózat csatornáin. A hölgy a tömegrelék (mass relay) közvetlen vonzáskörzetében levő port vizsgálgatta és képes volt megállapítani, hogy a por mikor haladt át a relén. Így felállított egy idővonalat az áthaladásokról és használatról és megállapította, hogy a por csak egy jelentéktelen hányada datálható az elmúlt 50.000 évre. A legnagyobb része ennél jóval régebbi, ami arra enged következtetni, hogy a protiánok (Protheans) előtti időkből származik az eszköz. Node hol vannak ezek az ősök?

Az aszári tudósok mindezt meglehetős szkepticizmussal fogadták. Szerintük nagyon hangzatos dolgokkal állt elő a doktornő, de ők már több száz éve próbálkoztak ilyesmivel, de elvetették az eredményeket, feltéve azt a kérdést, "Ha mindez igaz, akkor hová tűnt ez a faj, miért nincs semmi nyoma a létezésüknek?"...


Érthető tehát, hogy egy ilyen háttértörténettel a legtöbben arra következtetnek, hogy ez a DLC már az ME3 eseményeit készíti elő és megmagyarázza, hogyan indult a Föld elleni Reaper támadás. A BioWare egyelőre még nem kommentálta a letölthető tartalommal kapcsolatos információkat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. Norbert09
2011.02.22. 19:34
A "The Ultimate Sacrifice" trófea a DLC sikeres teljesítéséért jár;
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. energon
2011.02.22. 20:16
De egy dolog ami szinte 100%-ra vehető, hogy nem fog megjelenni a dlc magyar lokalizációval.. vagy legalább kompatibilitással.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. gyigyo
2011.02.22. 20:52
engem az érdekel hogy lessz e PC-re??
remélem lesz mert ez nagyon jó lesz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Skorbut
2011.02.22. 21:28
Energon: regisztrálod a magyar lokalizációs ME2 kódód az EA honlapon, letöltöd és installálod az EA kliensén át az angol verziót (jópár giga, de az EA szerverei a Steam-hez képest brutális sebességgel üzemelnek játékletöltés esetén), veszel egy BioWare pontos feltöltőkarit és kezdődhet a móka!
Némi túlvásárlás után állítom, hogy a Lair Of The Shadowbroker az egyetlen eddigi vásárlásra érdemes DLC, de az viszont számomra igazi "must have"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. gezu1025
2011.02.22. 21:43
Szerencsére a DLC-ket "máshogy" is lehet játszani és még nagyobb szerencsére le is fordították őket kedves emberek nem is akármilyen minőségre. Bár ha valamelyik játékért érdemes pénzt ki adni, akkor az a Mass Effect sorozat.

A shadowbroker DLC nagyon kellett a Mass Effect 2-be. Az az a DLC amiben az állam konkréten leesett a grafika és a hozzá tartozó feeling miatt. Aki játszott vele tudja miről beszélek Akkora epikus érzés ami abban a DLC-ben elfogja az embert sajnos nem sok akad az ME2-ben.

Ez a DLC pedig igen ütős lehet, remélem jól megcsinálják.

Ejj és még így is mennyi dolog történhet a 3. részben, NAGYON remélem nem csak a Földön fog az a rész játszódni elvégre olyan krízisek lettek megpedzegetve a 2. részben, mint a kvárik inváziója szülőbolygólyuk ellen, mint a szabad tudatú geth részletezése, mint a klánháborúk a tuchankán és persze nem utolsó sorban a génfalóval kapcsolatban is volt egy komoly döntés még sorolhatnám. Nagyon remélem ezek ott lesznek a 3. részben részletesen, epikusan
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. MassKilla
2011.02.22. 22:28
ááá imádooom, egyre jobb a történet!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. gyigyo
2011.02.22. 22:55
mondjuk a zene a 2ben nem tetszett az 1.bőn sokkal jobb volt!!
jobban illet a mass effect univerzumhoz
meg a 2 talán kicsit gears of war os lett az se volt jó bene...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. noPublicFG
2011.02.22. 23:46
gyigyo számból vetted ki a szót. A ME2 elég GOW. Mondhatjuk ugyanaz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. uristen
2011.02.23. 04:39
Nallam a Mass Effect a Star Wars utan favorit. Bar csak egy ilyen stilusban elkeszitett Star Wars -ot is csinalna az EA a The Old Republic mellett!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. energon
2011.02.23. 09:06
Uristen:
1. EA tudtommal csak kiadó, nem fejleszt játékot.
2. Már létezik, Knights of the Old Republic név alatt, amiből az 1. részt még a Bioware fejlesztette. Ha még nem ismernéd ajánlom figyelmedbe mind2 részét
3. Visszatérve az EA-re.. főleg nem ad ki star wars játékokat, amire eleve ott van lucaspapa birodalma. Bár a the old republicot nem vágom miért az ea adja ki mikor egy trailerben sem említik a nevét.. Ez olyan kb mintha az activision Tom Clancy's Spider-man név alatt adna ki "valamit".

Skorbut: Nem elég csak eadm-ben regelni a kódot? Amúgy átszámítva, az aktuális árat, cirka 1500-2000ft-ot elkérnek 1 dlc-ért shadow broker is 800pont ami 10 dollár körül van, uh. akkor is kitolás az emberekkel, hogy azt a szerencsétlen honosítást nem csapják alá már ennyiért.. dragon age-nél ua.úgy "fáj" a dolog és az utóbbi 3 vagy 4 dlc kb minden nyelven megjelent csak magyarul nem..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. uristen
2011.02.23. 12:57
Akkor csinalna a LucasArts, csinaljanak, amit akarnak, nem erdekel, csak csinaljanak mar valami kedvemre valot is. Bar a Mass Effect 3 megint legalabb 5x kijatszhato tema lesz szamomra, ahogy elnezem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gezu1025
2011.02.23. 17:55
Tessék kedvedre való: [LINK]

Az 1 és a 2, rész végigjátszása is kötelező. Nem mai gyerek de kérdés nem fér hozzá, hogy a legjobb SW RPG (az 1 jobb, sőt szerintem simán a világ legjobb játékna, nálam top1.... A 2. részét már nem a BioWare csinálta, de nem rossz, csak kb nincs befejezve )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. uristen
2011.02.23. 19:01
En vegigjatszottam mind2 reszt. Az elso reszben a tortenet, a masodik reszben pedig a harc tetszett, jobban ki lettek dolgozva a mozdulatok. Most ezt a ket tulajdonsagot beledobalhatnak egy turmixgepbe es megalkothatnanak egy harmadik reszt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. maxpapa
2011.02.28. 08:24
Hát azért jól megszívatták az angol nyelven nem tudó vásárlókat.Megvették az első részt , utána a másodikat is. majd az átvezető sztorik már csak angolul jelennek meg.Ez a játék egy trilógia, erre persze nem gondolt senki. De hát a EA nagy cég és könnyen kijelentette , hogy 20Milliós lakosság alatt nem lokalizálja a játékot.
Erről ennyit.Én megvettem eredetibe a játékokat , de ezután nem biztos hogy .......
, főleg az EA -s játékokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!