iPon Hírek

ME2 DLCk, infók a 3. epizódról, új videó

Dátum | 2010. 01. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare project igazgatója, Casey Hudson nagy vonalakban beszélt egy keveset a Mass Effect 2 második epizódjának letölthető tartalmairól és harmadik rész "várható megjelenéséről". Az enyhén ködös információk mellé Grunt után most megkaptuk Subject Zero "motivációs" videóját is.

Tény, hogy az ME1-hez nem vitték túlzásba az új tartalmak megjelentetését, még 2008-ban jött hozzá a Bring Down the Sky, aztán tavaly augusztusban a Pinnacle Station. A második epizódhoz jóval több ilyen pakkot terveznek, a játék nyílt végűsége direkt ehhez idomult hozzá. Az első DLC nem sokkal a megjelenés után érkezik majd, amit számos minőségi új kaland követ előre eltervezett ütemezéssel, hogy lekösse a játékosokat a befejező rész kijöveteléig. "Mindig lesznek új cuccok, új kalandok" - nyilatkozta Hudson az IGN-nek. (Reméljük lesz majd köztük ingyenes is...)

A trilógia záró epizódján már egy ideje elkezdték a munkálatokat, a céljuk az, hogy még a jelen konzolgeneráció lecsengése előtt befejezzék. A harmadik részben megszületik majd a mi saját univerzumunk, amit mi alakítottunk 2007 novembere óta számtalan kemény döntéssel. Kérdés mikor jutunk el a nagyszabású konklúzióhoz? A ME2 két évre és még néhány hónapra követte elődjét. A BioWare igyekszik ennél rövidebb fejlesztési ciklusba tömködni az uccsót. Hmmm... nekünk 2012 eleje tűnik a legvalószínűbbnek. Kizártnak tartjuk, hogy a BioWare csak egy olyan kaliberű folytatással rukkoljon elő mint a Left4Dead 2.

Subject Zero "sztori" trailer:
            

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Avisto
2010.01.13. 18:04
Remélem az első résznél jobban oldják meg a lokalizációt, mert az katasztrofális volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!