iPon Hírek

ME2: Engineer kaszt + lift helyett töltőképernyő

Dátum | 2009. 12. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Érdekes új képességekkel bővült a mérnök kaszt repertoárja is. Gépek (Gethek) ellen valószínűleg most is ők lesznek a legjobbak, de szinte biztos, hogy az organikus ellenlábasokkal szemben is jól megállják majd a helyüket. (Hmm, Talinak újfent fix helye lesz a csapatban!)

                        


A BioWare a második részre sajnos elhagyja majd a megszokott liftezős jeleneteket, ami alatt betöltött a játék. Ehelyett visszajönnek a "klasszikus" töltőképernyők, amik tele lesznek majd hasznos információkkal és stilizált animációkkal.

"Azért raktunk lifteket az ME1-be, hogy ne kelljen unalmas töltőképernyőket betenni. Sajnálatos módon sok panaszt kaptunk ezzel kapcsolatosan, ezért úgy döntöttünk, hogy visszatérünk a régi megoldáshoz. Így is lesznek felvonók a ME2-ben, de nem kell majd várakozni bennük. Ehelyett bevágjuk majd az áhított loading screent."

A készítők igyekeztek a lehető legérdekesebbé varázsolni ezeket, bár én személy szerint nem értem miért lesz ez így jobb. Inkább tartom valószínűnek azt, hogy az emberek azért fújoltak a liftekre, mert SOKAT kell bennük várakozni. Több mint valószínű, hogy nem leszek egyedül ezzel a véleménnyel, hiányozni fognak a beszélgetések a velem lévő két társ közt. A töltési idő lerövidítése népszerűbb (de ezekszerint megoldhatatlan) megoldás lett volna, az már biztos.

A Mass Effect 2 január 29-én érkezik PC-re és Xbox 360-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Insignia
2009.12.08. 23:14
hát elismerésem aki ezt konzolon tudja élvezni... ehhez inkább pc kell elég bénán irányította...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ludi
2009.12.09. 18:07
Mikor jönnek már rá a GameTrailers-nél, hogy egy lassan 110 éves ember nem az ő videóikat nézi Tudom, hogy ez csak "jelzés értékű", de én akkor sem fogom kiválasztani a valós dátumot (nem is vok még 18 ), csak legörgetek a year lista aljára és választok egyet.

És bocs az offért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. stanmart
2009.12.10. 18:25
Így van. Sokkal egyszerűbb rábökni valamire a lista alján, mint kiválasztani a valós dátumot. Ez tulképpen semmit se ér, csak zavar. Amúgy sztem jogi okai vannak, de akkor meg rakjanak oda 2 gombot, hogy elmúltam x éves vagy nem. Ugyanúgy nem ér semmit, de legalább gyorsabban át lehet rajta menni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!