iPon Hírek

ME2 érdekességek

Dátum | 2010. 09. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare felfedett néhány érdekességet, amiket az Xbox 360-as és PC-s statisztikákból bányásztak ki. Az Xboxos tábor például jobban bírta Gruntot, mint Mirandát, sokkal többen csinálták meg a hűségét biztosító küldetést.

"PC-n elég sokan csinálták meg Miranda küldetését, amiben a hölgy közelebb kerülhetett húgához, ez inkább egy csöpögős, érzelmesebb történet." - nyilatkozta Casey Hudson az IGN-nek. "Nem túl sok Xboxos kezdett bele ebbe, ők sokkal jobban bírták Grunt sztoriját, mint PC-s társaik."

Nekem is Grunt volt szimpatikusabb és a karakterem arcát sem voltam rest megváltoztatni. És Ti?
Összességében a konzolosok 10%-kal több hűség missziót csináltak meg, mint a PC-sek. Az átlag játékidő, ami alatt befejezték a Mass Effect 2-t 33 óra, de volt két ember, aki 66 óra fölé vitte a számlálót befejezés előtt. A PC-seknek átlagosan 1 órával tovább tartott a játék kivégzése. A legtöbb végigvitel 28 volt, ezt két PC játékos produkálta, boxon 4 ember osztozik az első helyen 23 végigjátszással.

Egyértelműen a Katona volt a legkedveltebb kaszt, ezt többen választották, mint az összes többit együttvéve. A legkevésbé népszerű a Mérnök volt.

Meglepő, de az emberek mindössze 20%-a döntött úgy, hogy női Shepard-dal játszik, de 80% volt, aki megváltoztatta hősének arcát a játék kezdetekor. Azoknak, akik bele kezdtek a játékba, mindössze a fele vitte végig. 50% volt aki ME1-es karakterét importálta a játékba kezdéskor, és végül a beszélgetéseknek mindössze csak a 15%-át lépték át.

Aki még nem tudna róla, annak felhívjuk a figyelmét, hogy a Lair of the Shadowbroker DLC javítva lett, most már zökkenőmentesen letölthető mindkét platformon, csak nem a mi régiónkban. Szomorú. Ha hihetünk a hivatalos oldalon levő kiírásnak, akkor nem is lesz kiadva mifelénk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. gezu1025
2010.09.09. 15:16
Azoknak, akik bele kezdtek a játékba, mindössze a fele vitte végig.---> kevés

végül a beszélgetéseknek mindössze csak a 15%-át lépték át. ---> ez igen!


Ezekből lehet tanulni, a többi tényleg csak érdekesség.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Szucseee
2010.09.09. 16:00
"Aki még nem tudna róla, annak felhívjuk a figyelmét, hogy a Lair of the Shadowbroker DLC javítva lett, most már zökkenőmentesen letölthető mindkét platformon."
Aha, csak a mi régiónkban nem elérhető, csak angolul és törten tudsz hozzá jutni!

Kösz EA, lópisilőt a szájukba...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. nemlehet
2010.09.09. 16:18
Szerintem az annyira nem gáz hogy csak angolul van mert végül is aki játszik és szereti az rpg-ket valószínűleg annyit beszél angolul, hogy megértse miről szól. De az gáz, hogy letölteni sem lehet. És még csodálkoznak a kiadók, hogy megy a kalózkodás.... Amíg nem lehet bármit bárhonnan elérni addig ez nem is fog változni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Magrathea
2010.09.09. 16:43
A magyar verzió hiánya tényleg felháborító, szerencsések azok, akik kintről rendelték a játékot...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Panki
2010.09.09. 22:30
Meg lehet vásárolni, és "csak" a lokalizációt kell átírni hu-ról, en-re a registry-ben a telepítés előtt, és gond nélkül felmegy. Utána en-ről vissza hu-ra, és meg van oldva. Ettől persze tényleg ostobaság, hogy nincsen lefordítva, messze nincs benne annyi szöveg, mint az alapjátékban. Egy igényesebb fordító is megvan vele maximum két nap alat. És biztos vagyok benne, hogy lenne rá vevő a magyar piacon (meg a többin is).
Maga a DLC viszont kutya jó volt, és izgalmas, végre ez az első DLC, ami már a harmadik részt hozza közelebb egy leheletnyivel, kábé másfél óra pluszt ad a játékidőhöz (megjegyzem, én is karcolgatom a hatvan órát, most tartok 57 óra 15 perc játéknál... )

Szerk.: Hozzátenném még, hogy aki igazán gamer, az mindenkinek a hűségét megszerzi... Én nagyon gondolkodom, hogy újrajátszom az utolsó küldetést, mert Thane megmurdált, mert hülyén választottam embert, aki megy a csőben, még az elején....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gyurkov
2010.09.09. 23:04
A végigjátszási statot nehezen akarom elhinni, 33 óra lenne az átlag csak? Majdnem most vagyok annyinál és nem teljes a csapatom, haverom pedig még hátrább van, de dupla a játékideje, olyan 60 óránál jár kb... Legalább magyar lesz a rekordtartó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Fatah
2010.09.10. 13:08
Ki az a balfek aki nem csinalja meg a csapattagok kuldeteseit? A jateknak majd a fele ezekbol all, egy csomo helyszin kimarad igy nekik. Nem is beszelve az xp-rol meg a fejlesztesekrol ami esik kozben. En kb 50 orat raktam bele, de felfedeztem minden bolygot es megcsinaltam minden mellekkuldetest. Es meg igy se kimaxolva vagtam neki a vegenek, mert azt hittem lesz meg tovabb is miutan atmentem a relen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!