iPon Hírek

ME2 karakterátvitel részletek

Dátum | 2009. 07. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare elmagyarázta, hogy hogyan történik a mentésünk átvitele a Mass Effect első részéből a folytatásba, amely várhatóan jövőre jön majd ki.

"Amikor az első résszel játszotok, minden amit csináltok, beállít egy változót. Így ahogy a történet halad előre, pontosan tudjuk miket csináltál a bolygókon és az egész játékban általában véve, szóval tudunk ezekre hivatkozni. A Mass Effect elmentésedben ez mind benne van." - mondta el a vezető producer, Casey Hudson a PC World magazinnak.

"Amikor tehát beimportálod az utolsó mentésedet a Mass Effect 2-be, kiaknázhatjuk mindezt az információt. Nem csak a legnagyobb döntések hatásai vetődnek át a folytatásba, mint például, hogy melyik végződést kaptad, hanem több száz dologról van szó."

A Mass Effect már eleve trilógiának lett tervezve, így akár már a játék elején meghozott döntések drámai változást hozhatnak a széria későbbi eseményeire nézve. "Az elmentés tartalmaz minden apró változót, amit Ti mint játékosok beállítottatok, mi pedig ahogy alámerülünk a részletekbe, egészen addig, hogy milyen szavak hangzottak el a beszélgetések során, a pályák megjelenése, a zene, a hangok és az apró dolgok... mindet meg lehet vizsgálni, hogy hogyan adódnak hozzá az egyes folytatások világához, amelyeket a Ti választásaitok határoznak meg" - magyarázta Hudson.

Már elképzelni is félelmetes, hogy a harmadik részre mennyi lehetőségen kell majd átrágniuk magukat. Az első rész zseniális volt, kíváncsian várjuk a 2010-es folytatást.

A legutóbbi fejlesztői napló:
                       

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. horvathimr...
2009.07.26. 18:59
VISSZA A HIRHEZ

és akinek már nincs meg az első rész mentése?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Bircsike
2009.07.26. 20:47
És aki ugyanazzal a karakterrel 3-szor játszotta végig a játékot különbözőféle képpen hogy elérje a 60.-as szintet?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MassKilla
2009.07.26. 22:01
ááááá már nagyon várom!! remélem a mozifilm is epikus lesz belőle!! minimum egy 3 órásat várok...csak sorozat ne legyen belőle, mert az nem lesz nyerő
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.07.27. 11:09
horvathimre: A játék egy bevezetővel fog kezdődni, átvezeti a második résszel nyitó játékosokat az első eseményein és lesz egy kérdezz-felelek is. Nyílván ilyenkor azért minden apró részletet nem lehet megadni, gondolom van vmi default.

Bircsike: Erre sajnos biztosat nem tudok mondani, de valószínűnek tartom, hogy az utolsó végigjátszás számít ilyenkor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!