iPon Hírek

ME2: új filmek és ME1 mentések használata

Dátum | 2009. 12. 28.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Mass Effect 1-ből áthozhatjuk majd a mentett állásainkat a folytatásba, de túl sok részlet ezen felül nem volt ismert. Chris Priestly (közösségi koordinátor) unatkozhatott karácsonykor, mert feldobott egy posztot a BioWare fórumára, amiben elmagyarázza, hogyan is fog működni az egész. Rengeteg nagy döntést kellett meghoznunk az első részben, ezek mind hatással lesznek a következő történetre is, de a posztból kiderül, hogy pár apróságra is figyeltek (de semmit nem akartak előre lelőni, így mi sem). Maximum 11 játékvégi állást hozhatunk át az ME1-ből, és a történeti vonatkozásokon kívül természetesen egyéb extrákat is kapunk. Ezek annál nagyobbak, minél magasabb szinten fejeztük be a játékot, de Superman-ek egyiktől se leszünk, inkább olyanokkal kényeztet majd minket a játék, mint több kezdőpénz.

Ha ez nem lenne elég, természetesen visszatér a „New Game+” opció is, így az ME2 végigjátszása után kapott mentésünket is újra felhasználhatjuk. Nagyon szerteágazó történetet ígérnek, úgyhogy biztos nekiesünk majd párszor. A többi, főleg technikai infóért, irány a BioWare fórum.

Ezen kívül kaptunk két filmet is, az egyik a dirty dozen trailer kibővített változata, a másik az Infiltrator osztály bemutató videója.
Cinematic trailerInfiltrator osztály

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Magrathea
2009.12.28. 17:12
Egy ilyen trailer után ki ne akarná újra megmenteni a világot? Thane ütéssorozata 00:38-nál nagyon ott van. Ezek után be kell, hogy tegyem a partiba... >
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. horvathimr...
2009.12.28. 19:03
és akinek nincs ME1-es mentése? akkor az hátránnyal indul? vagy más lesz egy kicsit a történet? mert akkor honnét veszi ki a játék azokat a döntéseket, amelyeket már meghoztunk?

egyébként ez a szerteágazósdi történet az ME1-ben nem sikerült olyan jóra. az ME1 arról szólt, hogy van egy fő szál, mellette meg mehetünk bolygóról bolybóra küldetéseket csinálni. azt ennyi. egy idő után már unalmassá vált, hogy "na itt már voltam, menjünk másik bolygóra, kb. 10 perc, küldetés kész, következő bolygó, 10 perc, küldi kész, következő bolygó, stb". persze a főszálas küldetések nem 10 percek voltak, de a mellékküldetések nagyon laposak voltak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Svindler
2009.12.28. 19:17
Gondolom akiknek nincs mentésük azok a default story szerint mennek tovább. Hátrány pedig nincs nagy, mert mint mondták direkt nem adtak szintlépést és hasonló nyalánkságokat csak ilyen apró extrákat mint több kezdőpénz. Ezek nélkül lehet élni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. horvathimr...
2009.12.28. 21:10
igen, valóban. de akkor akiknek nincs mentésük me1-ből, akkor azoknak a korábbi döntéseik nem tudják befolyásolni az me2 cselekvéseit, nem? szóval elképzelhető, hogy pl valamely küldetés csak azoknak lesz elérhető, akiknek van mentésük me1-ből.

"Rengeteg nagy döntést kellett meghoznunk az első részben, ezek mind hatással lesznek a következő történetre is"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Eskimo
2009.12.28. 22:57
Én úgy tudom,hogy akinek nincsen mentése ME1-ből annak a játék elején ki kell töltenie egy rövidke kérdéssorozatot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Eskimo
2009.12.28. 23:15
Én úgy tudom,hogy akinek nincsen mentése ME1-ből annak a játék elején ki kell töltenie egy rövidke kérdéssorozatot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Fix3r
2010.01.05. 21:38
Remélem visszatér benne a Rekni(azok a nagy póksáska lények) Én az első részben elengedtem a királynőt aszonta majd meghálálja, már alig várom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!