iPon Hírek

ME3: Az első multi DLC

Dátum | 2012. 04. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Már ismeritek minden zugát a meglévő 6 térképnek és kipróbáltátok az összes értelmes karakterbuildet a meglévő faj-kaszt kombinációkkal? Akkor örvendjetek, mert jön a Resurgence DLC, méghozzá teljesen ingyenesen.

Ahogy a lenti trailerben is láthatjátok, kapunk 2 új pályát (Condor és Hydra), kilockolható fegyvereket, újfajta ellátmányokat és érdekes új karaktereket: Batarian Soldier és Sentinel, Geth Infiltrator és Engineer, Krogan Vanguard (lol) és Asari Justicar Adept.

A pakk április 10-én válik letölthetővé.
 


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

18. Emberfej
2012.04.06. 23:01
Kénytelenek ingyen adni, legutóbbi pár botrány után ha pénzt kérnének ilyen kis tartalomért fanok lerohannák a székházat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Avisto
2012.04.06. 23:17
Kicsit off de az hogy van hogy 301 megtekintést ír youtube-on erre a videóra, de mégis 2056 embernek tetszik 230nak nem. Lehet hogy csak az elejétől legvégéig megnézéseket számolja?

Kíváncsi leszek az új karikra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Terror Avist...
2012.04.06. 23:34
Úgy, hogy az oldalon reklám is van, és ha annak a számlálója elkezd pörögni, akkor befagyasztják a nézettséget, egy rutin megnézi, hogy valós nézettségről van-e szó és nem csak botokkal hülyéskedik valaki, hogy növelje a reklámbevételt, aztán ha okésnak találják a dolgot, akkor megy az egész tovább.

(évezredes rejtélyről lebbentettem fel a fátylat)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. jurganov
2012.04.07. 08:04
elmennek a multi irányába mint várható volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. ByrDer
2012.04.07. 09:46
Most szavazták meg az EA-t amerkia legborzasztóbb vállalatának... ez valószínűleg közrejátszott hogy most hirtelen adakozó kedvűek lettek.

Congratulations EA

Nem fog sokáig tartani, csak amíg megint lecsendesedik körülöttük a sajtó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Magrathea
2012.04.07. 11:30
Néhány éve elkezdték megváltoztatni a róluk korábban kialakult képet, de most megint vannak gondok körülöttük. Ettől függetlenül ezt a szavazást igen ostobának találom, azért nem is cikkeztünk róla (max flame-elni jó). Olyan vállalatokat említenek egy napon, hogy az nevetséges. Vannak ott bankok, telekommunikációs cégek, a walmart, a facebook, google, apple... nézzétek meg az előbbi linket. Nem összehasonlítható, viszont ha már itt tartunk, akkor a kiadók között is tudnék mondani rosszabbat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. ByrDer
2012.04.07. 12:08
Az biztos hogy nem az EA a legnagyobb rabszolgamunkát alkalmazó, babákból babaolajat sajtoló, kapitalizmust romba döntő cég, de a saját területükön belül igenis megérdemli az "elismerést".

A játékosokat (akiktől a pénzt kapják) abszolút semmibe veszik, az összes játékukat szárazra tejelik és felaprítják kivágott tartalom és bolt specifikus dlc-kkel, éves folytatások sorozatgyártása egyre silányabb minőségben egyre lehülyítettebb játékmenettel, legendás játékok és fejlesztők felvásárlása és porig rombolása, félkészen dobják piacra a játékaik nagy részét ezután 0 terméktámogatás és kommunikáció a vevőkkel.
+ most már az Origin-spyware is kötelező az új játékaikhoz.

És ami a legrosszabb, hogy mindezek ellenére egyre több pénzt csinálnak és egyre többen veszik a termékeiket így a helyzet a vásárlók számára csak egyre rosszabb lesz. Egyre több pénzért egyre kevesebb értéket kapunk.

Az activision és a ubisoft (meg a legnagyobb kiadók többsége) is kb ezt csinálja de ők azért nem ennyire agresszívak a dlc nyírbálással. Már csak a 2K és a Bethesda az egyetlen normális nagykiadók. (Náluk a minőség még mindig elsőbbséget élvez a tiszta haszonlesésnél.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Seraph6
2012.04.07. 16:03
Bethesda és a minőség? LOL
A Rage és a Skyrim akkora bugos, félkész borzalmak hogy az valami hihetetlen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Magrathea
2012.04.07. 16:38
A Skyrim-et messziről sem nevezném borzalomnak. Azért van benne több bug mint egy átlagos játékban mert igencsak komplex. A Skyrim egy kivételes játék, nincs miért szégyenkezniük a fejlesztőknek. Én még azt is megkockáztatnám, hogy nem volt rosszul időzítve a megjelenés sem. A tesztcsapat meg sosem olyan hatékony a hibakeresésben mint 10 millió játékos...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. dzjaulah
2012.04.07. 19:19
A skyrim tényleg jó játék, csak a dungenök halál unalmasak, szóval a második utána ott hagytam a játékot. De ami a városokban, és köztük van az jó... Csak a druag-ozni nem szeretek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. ByrDer
2012.04.07. 20:23
A skyrimben kb 20x annyi tartalom és belefektetett munka van mint egy átlag játékban, és ehhez viszonyítva kifejezetten alacsony a bugok mennyisége és súlyossága. Kb 200 órát kalandoztam el skyrimben és kb 2 komoly bugba ütköztem (quest bugok) meg egy-két jelentéktelen kozmetikai hibába ami bőven megbocsájtható és 0 crash-t éltem át a teljes játékidő alatt.

Az "unalmas" dungeonokról meg annyit hogy az összeset kézzel szerkesztették és mind teljesen egyedi és mind működik a legkülönbözőbb karaktertípusokkal. A legtöbbjében valami quest vagy történet is van. Nem úgy mint az oblivionban ahol ha jártál 1-2 dungeonban akkor az összeset láttad. A skyrimban vannak messze a legjobb és legváltozatosabb dongeonok az egész elder scrolls sorozatban.

A rage sem egészen az a 6 hónap alatt összetákolt tucatjáték.. két nagy hibája volt: béna befejezés és a motort nyilvánvalóan konzolokra tervezték.

Nem a bugokon múlik hogy egy játék klasszikus, vagy felejthető tucatjáték. A stalker játékok is legendásan bugosak, mégis annyira egyediek és hangulatosak hogy a kultúráltabb játékosok körében klasszikusnak számítanak világszerte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. pdx06
2012.04.08. 10:01
Még szép hogy multit adnak ki mivel annyira elcseszték a végét hogy ahhoz már épeszű dlc-t sem lehet kitalálni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Magrathea
2012.04.08. 11:54
Hozzák is a multi tartalmakat, mert egyszerűen élvezetes és jó a multi (nem tökéletes, de fun). Már nem számolom hány órát húztam le előtte. =) Foglalkoznak vele, tweakelgetik, vannak hétvégi eventek, kellemes szórakozás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Avisto
2012.04.08. 12:26
Mellesleg úgy tudtam hogy "Geth do not infiltrate"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. bomba650
2012.04.08. 18:06
Jó lesz a multi, legalább foglalkoznak vele. Nem igazán érdekel mit hoznak ki a kampány csúfos befejezéséből... dlc formájában.

@Avisto
Geth Hunter
Mass Effect Wiki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tsabszy
2012.04.09. 00:30
Seraph6-tal egyetertek
Bethesdanak semmi koze az igenyesseghez sajnos. Tudok is peldat mondani: az osszes jatekuk. Grafikailag, technikailag igenytelen. Nem szar, de borzasztoan igenytelen..

Me3 multipakk meg poen, de ha most megint a single-bol attesznek 2 palyat mint ahogy a tobbi is, akkor az nem nagy dolog. Bar ingyen van szal vegulis tokmindegy mit adnak, oruljunk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2012.04.09. 00:59
tsabszy: El vagy tévedve, a multi pályákat nem a singel-ből tették át, hanem a multis pályákat beintegrálták a single-be, hogy ismerkedj velük, mivel a többjátékos mód hat az egyjátékosra. =) Érezhető a layout-ból, hogy azok a pályák kifejezetten multira lettek tervezve.

Az Elder Scrolls sorozat és az igénytelen grafika? Lol? Az Oblivion mikor kijött minden gépet két vállra fektetett és nem azért mert olyan szarul volt optimalizálva (évekig benne volt a vidkari tesztekben). A Skyrim pedig nagyon szép konzolokon, PC-n pedig a textúra pakkal gyönyörű.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Heroes27
2012.04.09. 21:38
Hát ezt meg a Skyrimot véletlenül sem lehet egy lapon említeni. Most szarom le a kategóriát, mint játék, alles zu sammen, lekötés, tartalom, úgy minden, ezt szarrá veri. Ha lett volna egy normális befejezés, akkor azt mondja az ember, ez egy Mass effect volt, megéltük király, de így? Szégyen gyalázat.

Ja és a Skyrimban nincs multi, ebben van. Szerintem meg is látszik és önmagáért beszél. De emlékszem rá, sokan már akkor ellenezték, hogy ajjaj multi, csak ne menjen a single rovására. Annyira nem ment, hogy be se fejezték.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!