iPon Hírek

ME3: Jövő héten jön a Reckoning, márciusban a Citadel

Dátum | 2013. 02. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare bemutatta az utolsó két letölthető tartalmat, amit a Mass Effect 3-hoz készítenek. A március 5-én (PS3-on 6-án) érkező Citadel az egyjátékos kampányhoz ad egy kis pluszt, míg a kedden startoló ingyenes Reckoning a multis tábort örvendezteti meg. A Citadel DLC-ben egy összeesküvésre kell fényt derítenünk. A kalandban bejárhatjuk a fellegvár szárnyait és a galaktikus tanács szupertitkos archívumait. Előbbibe beletartozik az Ezüstpart Kaszinó, az Armax Aréna és Shepard saját lakása, amit be is rendezhettek. A titkok feltárásában segítségünkre lesznek az eredeti Mass Effectes csapattársaink, beleértve Urdnot Wrexet. További csábításként a BioWare rakott még bele pár plusz jelenetet Shep szívének hölgyével/urával. A légyott ára 1200 BioWare/MS pont.

Ami pedig a Reckoningot illeti, jön jó néhány új karakter: Geth Juggernaut, Cabal Vanguard, Talon Mercenary, Alliance Infiltration Unit (~EDI?) és egy pár új fegyver is. Ja igen, a legjobban még nem mondtuk, kapunk még egy krogan karaktert, ez lesz a Warlord, ami egy biotikus kalapáccsal tud majd kloffolni. A 7 új fegyver között ott lesz a Geth Spitfire Assault Rifle, a Venom Shotgun és a Lancer Rifle. Jönnek új modok is, így például a Geth Scanner. A Twitchen február 25-én tartanak egy élő bemutatót is a Reckoningról, a fejlesztők demózzák majd az új tartalmat és válaszolnak a DLC-vel kapcsolatos kérdéseitekre. A kezdés időpontja 7:30 a mi időnk szerint.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. mikej95
2013.02.24. 17:12
Ezután új RPG elemekkel tarkított TPS-be fognak Mars Effect néven.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Chif52
2013.02.24. 18:30
csak jelezném, hogy EDI nem annak a rövidítése hanem "Enhanced Defense Intelligence"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2013.02.24. 19:22
Chif52: Nem a rövidítés alapján mondom, csak egy olyan formájú droidot lehetett látni más screenshotokon! Gondolom nem EDI lesz a multi karakter, csak egy robi, ami pont úgy néz ki. "~": mint
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. TheRealTsL
2013.02.24. 23:20
1. kép alatt 2. sorban kis hiba.

A single DLC-k mindig várósak, a Citadel meg épp egy olyan helyszín a játékban, ami eddig nagyon el lett hanyagolva. Szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Matheush
2013.02.25. 14:49
Sajnálom, hogy a ME4 nem ezen a történetszálon fog folytatódni, így már nem nagyon foglalkoztatnak a DLC-k sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!