iPon Hírek

ME3: Single player DLC részletek

Dátum | 2012. 08. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA nyári bemutatóján lerántották a leplet a Mass Effect 3 új sztori DLC-jéről, amiről már nem hivatalosan régóta tudunk. Először felfedezték a hozzá tartozó fájlokat a bővített befejezés DLC-ben, majd az egyik szinkronszínész is elszólta magát vele kapcsolatban. Bizony, a Leviathan-ról van szó, mely még ezen a nyáron megérkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A tartalom ára 10 dollár vagy 800 MS pont lesz és a galaxis legsötétebb részére viszi Shepard kapitányt és csapatát, hogy levadásszanak egy Leviathan nevű lényt, amiről az hírlik, képes elpusztítani a Reapereket. A BioWare blogján azt ígérték, hogy ebben a részben fény derül a Reaper "faj" sötét históriájára.

A kiegészítő emellett újabb részeket is megnyit a citadellán és hoz néhány új karaktert valamint két fegyvert: AT-12 Raider puska és M-55 Argus rohampuska.

A múlt hónapban kiszivárgott információk alapján Leviathan nagyon úgy nézett ki, mintha önmaga is Reaper lenne, hogy ha ez igaz, akkor érdekes lesz, hogy hogyan képes elrejtőzni...


Ha már letölthető tartalmak, akkor ne felejtsétek, hogy augusztus 7-én jön a Firefight fegyverpakk, melynek ára 2 dollár, vagy 160 MS pont lesz. Ez két új fegyvert hoz az egyjátékos módba.

Ami pedig a Wii U verziót illeti, teljesen új irányítással érkezik, kifejezetten arra a konzolra és bónuszként már ott lesz benne a bővített befejezés és egy interaktív háttértörténet az új játékosok számára, hogy bevezesse őket a Mass Effect univerzumba (valami hasonlót kell elképzelni, mint a PS3-on anno).

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Mandris90
2012.08.05. 16:23
szoval mi lenne ha egy játékot ugy adnának ki hogy teljesen készen van, nem utolag tennék vissza a félkész elemeket eléggé élmény rombolo a dolog
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lightplaye...
2012.08.05. 18:52
Ha úgy adná ki akkor nem tudna újabb és újabb pénzt elkérni érte
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Mandris90
2012.08.06. 22:26
nem magyar állam ezek hogy 50 szer huzza le az emberröl a bört
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!