iPon Hírek

ME3: Támad a vöri FemShep!

Dátum | 2011. 08. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare TV műsorán a PAX-on bejelentették a szavazás eredményét. Megvan az alapértelmezett női Shepard, akit később láthatunk render videóban is! Eddig minden borítón és hangulatkeltő trailerben a már évek óta sztárolt férfi Shepard volt, a trilógia befejező epizódjára közkívánatra elhozzák nekünk A NŐT.

A BioWare TV vendége a bejelentésnél Jennifer Hale volt, aki láthatóan nagyon izgatott a fejlemények kapcsán. A vörös haj több mint 19.000 szavazatot kapott, míg a szőke és barna 5000, a fekete 12.000 körül végzett. A BioWare egyik művésze azonnal neki is állt új posztert rajzolni a nyertes FemShep-nek, ezt a honlapon megtaláljátok nagyobb felbontásban, jó lett.

Legközelebb a gyűjtői változat borítóján találkozhattok Shepard parancsnok új arcával.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. pdx06
2011.08.30. 19:32
Egy olyan játékban amiben van arra lehetőség hogy saját magad alkoss karaktert a játék elején, abban miért olyan nagy szám ez? Csináltak valami random csajt és ezzel kampányolnak? Ez kb olyan mintha a Sims4-et azzal reklámoznák hogy van benne vörös hajú csaj... Eddig is volt, csak meg keleltt csinálni a szerkesztőben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Emberfej
2011.08.30. 19:58
Szintén vörösre szavaztam, N7 armorhoz jólmegy
(bár túl vastag az armor, mutathatnának többet a csajból)

Mass Effectet nem csak az RPG kedvelők játsszák, olyan aki az akciót szereti(pl FPS fan) az nem fog szöszölni karakterkészítéssel inkább egyből beleveti magát a sűrűjébe.
Azért valljuk be a plakátokon is jobban mutat a fenti női Shepard mint a majdnem kopasz, borostás pasas.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. skiryo
2011.08.30. 20:34
az jó
első óta vörös suncival vagyok!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. KILLERFox
2011.08.30. 23:45
miért most hányadikos vagy??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. uristen
2011.08.31. 06:36
Hat legeloszor ezt a nagymellu not juttatta eszembe. Esetleg egyszer kijatszom ezzel a nemmel, az elso es a masodik reszben is nehezen vettem ra magam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. exactly pdx06
2011.08.31. 08:02
Nekem pl. kifejezetten kedvencem a karaktergenerálás - de megvan az igény az alapkarakterekre is - én is ismerek olyat, aki mindig a férfi alapkarakterrel ment, nem azért, mert csak lusta volt sajátot csinálni, hanem mert az alapértelmezett élethűbb volt, mint a készíthetőek. Én is láttam, hogy az - hogy most csak a textúra részletesebb, vagy a mesh is, nem tudom. De a készítésnél nem ajánl fel olyan minőségű textúrákat, az biztos.
Én személy szerint inkább annak örülnék, ha a generátorral lehetne részletesebben tervezni (a testet se ártana ha lehetne), ha többféle és élethűbb forma és textúra közül lehetne választani. De azt is megértem, hogy ez végül is nem Sims - a ráfordított munka nem biztos hogy megtérülne az eladásoknál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. JoinR
2011.08.31. 12:08
Én mint mezei user, mindegyik résznél az alap shepard-öt használtam, mert azt akartam "átérezni", amit a készítők alapból elgondoltak. Emiatt én nem is szeretem a karaktergenerálást, mert úgy érzem, egy hamis képet kapok az élményről.

(bár először mérnökként vittem ki a 2-t, ami nagy élmény volt, de mégis a soldier shepard az amit a készítők megálmodtak szerintem, így inkább azt preferálom mára)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!