iPon Hírek

Mechpilóták, ébresztő

Dátum | 2012. 02. 21.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Sokáig nem kényeztettek minket a fejlesztők meches játékokkal, ám úgy tűnik, idén újra feléled ez a műfaj, és ez részben ez a Day 1 Studios Reign of Thunder című játékának is köszönhető lesz. A MechAssault készítői által fejlesztett pörgős, külsőnézetes darabbal ingyenesen játszhatunk majd

"Nagyszerű érzés visszatérni a meches műfajhoz, és a közösséghez, akikkel együtt játszottunk, és együtt dolgoztunk közel két évtizeden át. A korai MechWarrior testre szabási lehetőségeit és RPG elemeit a Mech Assault sorozat pörgős arcade akció elemeivel kombináljuk, mindez, az ingyenes játéklehetőséggel kiegészítve izgalmas lehetőségeket rejt magában" – mondta a Day 1 kreatív igazgatója és producere TJ "PAINGOD" Wagner. "Alig várom már, hogy a Thunder a régi, és az új mech pilóták kezébe kerülhessen, és csatázhassunk. Szerencsére az az idő már nincs messze."

A Reign of Thunder, melynek előzetesében kicsit mintha tényleg sok lenne a villám, nem egyedül fogja megvívni a műfaj felélesztéséért folytatott csatát: a MechWarrior Online és a MechWarrior Tactics szintén idén fognak megjelenni. Mindhárom játék a BattleTech univerzumban játszódik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. homeware
2012.02.21. 18:34
Üdvözlöm az ilyen játékokat. Most így hirtelen beugrott az Armored Core széria a PlayStation konzolokról, azokkal is remekül el lehetett ütni az időt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. zord01
2012.02.21. 21:40
Hát ez engem nagyon nem tud lekötni, de ha kapnék egy új MechWarrior játékot, egy normális szimulátort (még egyszer, lassan, hogy a készítők is megértsék, hogy nem 6 gombos PS meg Xbox átiratról beszélek, hanem SZI-MU-LÁ-TOR-ról), akkor biza én leborulnék napjában háromszor a készítők háza felé, és áldanám az nevüket a ComStar krónikákban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Richard83
2012.02.21. 21:44
Hát majd kiderül,azért jobban örültem volna egy MechCommander folytatáshoz ami jobban hasonlít az első mint a második részére.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Turai
2012.02.22. 00:23
Nem tudom, hogy ki hogyan van vele de amikor egy régi jól sikerült szériát lekoppintanak akkor valahogyan az esetek túlnyomó többségében a kész játék még a lemezt sem éri meg amire írják.
Minden esetre remélem, hogy ez/ezek nem abba a kategóriába fog kerülni.

Egyébként a másik két játéktól a videók alapján én egy kissé többre számítok mint ettől...
MechWarrior Online
MechWarrior Tactics
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Squall85
2012.02.27. 09:21
Én egy Shogo 2-vel nagyon szívesen játszanék. De azt a hangulatot már nem hozhatja vissza semmi, maximum egy újbóli Shogo végigjátszás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!