iPon Hírek

MechWarrior Online frissítés érkezett

Dátum | 2012. 12. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Mechwarrior Online méretes frissítést kapott 3 új mechával, egy térképpel és még sok minden mással. A legjelentősebb a Conquest mód, mely 5 elfoglalandó ponttal gazdagítja a térképet. Ezek megszerzéséért és tartásáért természetesen pontok járnak.

A Piranha számos új jutalmat hozott be, hogy feldobják a játékot, a trial mechák például ugyanannyi C-Billel indulnak mint a normálak, és az új Cadet Bonus is plusz pénzzel kecsegtet. 25 meccs abszolválása után a kadétok majd 8 millió C-Billt tudhatnak magukénak. (A Veteránokhoz is hozzávágják ezt a summát.)

Az Assault győzelmek mostantól 25 ezer C-Billt érnek, míg a vesztesek 10 ezret kapnak vigaszdíj gyanánt. A többi változtatást keressétek ki a hivatalos listából.

Az új Hero Mechák Twin Dragons névre hallgatnak. Az egyiket közelharcra tervezték, a másikat inkább távolira, így képzelhetitek, hogy milyen jók lehetnek csapatban. A felszerelésükről és a tulajdonságaikról részletes lista van a fent linkelt leírásban. Az új térkép, a River City Night a játék első városias pályájának egy új változata.


Jött új általános mech, a Stalker, ami egy 85 tonnás roham típus, 5 alváltozattal. Nem mellesleg az összes ballisztikus fegyver lövedékeinek sebességét megemelték, kivétel a gauss és az AC/2. A karácsonyt és az újévet itt is megünnepelhetitek, lesznek lufik, zászlók, pezsgő, amit csak akartok...

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. dh1
2012.12.20. 05:20
A Hawken mellett labdaba sem rug ...
Csunya, jatszhatatlan, unalmas ... szerintem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kray
2012.12.20. 21:42
Én a bétával toltam, de hamar meguntam, mert nem lehetett saját mechet építeni benne ingyen.

Ráadásul valamiért XP-t sem kaptam meg hasonlók. Lehet, hogy az még a béta hibája volt, de rajtam kívül egy csomóan kaptak pontokat meg hasonlókat.

Na mindegy, csak leírtam, jó játék is lehetett volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. djtroi
2012.12.21. 00:37
Ez egy jó kis játék is. Aért nem kaptál XP-t meg hasonlót mert nem volt saját meched, csak ingyenes, előbb az ingyenes mechekkel kell kigyűjtened a pénzt egy saját mechre, ha már van sajátod, akkor kapsz xp-t, és tudtad fejleszteni és építeni is. Ez már a bétában is működött
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2012.12.21. 08:10
Csak az új mecheknél nem csak C bill kellett, hanem MC is amit meg csak pénzért vehettél. Vagy nem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sks7891
2012.12.23. 03:44
Nem kell hozzá MC! Én is azt hittem. Egy mechet !VAGY! CBvel !VAGY! MCvel vásárolhatsz meg. Csak az egyik kell hozzá, te döntöd el, hogy melyik pénzzel fizetsz érte.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!