iPon Hírek

MechWarrior Online hivatalos start

Dátum | 2013. 09. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A MechWarrior Online és a fejlesztő Piranha Games végeztek a nyílt bétázással és immár hivatalosan is elindították a mecha harcosokat világhódító útjukra. Természetesen ez az ingyenesen játszható "harctéri szimulátor" sem indul el ünneplés nélkül, a játék első nagyszabású időszakos eseménye az Operation 24. Ez mindössze arról szól, hogy vegyetek részt 24 játékban és kaptok egy exkluzív pilótafülkés tárgyat. Nem feltétel, hogy meg is nyerjétek ezt a 24 játékot, a vesztes és döntetlen meccsek is ugyanúgy előrébb viszik a számlálót. A való világban sem marad el a buli. A szeptember 26-án esedékes San Francisco-i hepajra bár halandó játékosok nem juthatnak el, nyomon követhetnek mindent a Twitch-en. Az ezzel kapcsolatos részleteket itt találjátok. A MechWarrior Online 2 év alatt készült el, a béták óta 29 tapaszt kapott. A nyílt béta tavaly októberben indult, aminek kezdete óta több száz új funkciót implementáltak a játékba. A MechWarriort havonta kétszer fogják frissíteni az előrelátható jövőben, foltozgatják az interfészt, a privát meccseket és számíthatunk új játékmódokra és még sok minden másra is. Eddig 1,3 millió játékos tett vele próbát...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. SzAdamAndy
2013.09.18. 16:20
Titanfall free to play edition
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Gyurkov
2013.09.18. 16:24
Inkább a Hawken-re szavazok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Butchy
2013.09.18. 16:46
Kinek mi
Nekem a Mech
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester
2013.09.18. 17:01
Adok neki egy esélyt, de szerintem még mindig túl gyorsnak érzem a mozgásukat a legnagyobb gépeknek. Valahogy nem érzem a súlyukat videó alapján. Itt az Atlasok is úgy szaladgálnak mint a MW3-ban a Striderek vagy az üresjáratos Madcatek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kray
2013.09.18. 22:35
En jatszottam a betaval, de nem tudom vegyesel az erzeseim ezzel kapcsolatban.
Majd megnezem, hogy javult-e a helyzet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. balrogh
2013.09.19. 07:33
Hát tegnap olvastam a cikket, Leszedtem a játékot..
nem tudom..... Vegyesek az érzések.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Devio
2013.09.19. 21:06
Én játszottam vele 2 hetet aktívan. Nem sok, de kimerem jelenteni, hogy egy hulladék.

Kár, hogy a videó nem azt mutatja mi valójában vár. Semmi célja nincsen a játéknak. Még az elején elvagy, hogy meglegyen a kiválaszott Mech. Aztán meg semmi.
Iszonyat bután mozognak a robotok. A grafika.
Cryengin-el készült a játék, de nálam full grafon kb CS1.6 szintű. A pilótafülkében nézzétek meg a pilóta kezének és lábának a kidolgozását. Szégyen. Egyes Mech-ek 120Km-val futnak. Az is vicces, hogy a pilóta fülke nem mozog sehova. Mikor mész vele meg sem rezzen csak mereven van és a környezet mozog körülötte. A F1 '98-ban már megvolt a fülkemozgás. Mikor fékeztem belsőnézetben a kép előrebillent szimulálva azt, hogy mi történik a kocsival. A Mechwarrior-ban meg nincsen ilyen?! Kész vicc 2013-ban. A fákat, falakat egyéb tereptárgyakat nem lehet kidönteni. Vicces mikor egy 50 tonnás robottal nem bírsz áttaposni egy 30 centi magas korláton. Azt hiszem sok Mech belsőnézete is megegyezik. ( erre már nem emlékszem pontosan )

Olyan hiányosságai vannak a játéknak mint az állat. A pénz folyik mondjuk befele. Szóval semmi gond nincsen. Én nagyon nagy reményeket fűztem hozzá, de ahoz képest egy hulladék lett. Még mindig a MW 3 a best of.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Huma
2013.09.23. 07:52
Egy szó: Hawken. :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!