iPon Hírek

Még a nyáron boltokba is kerülhet a HP Blackbird

Dátum | 2008. 06. 09.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

A cég bejelentése szerint "hamarosan" boltokban is kapható lesz az eleddig csak neten keresztül rendelhető Blackbird 002-es játékrendszerük, ami valóban a teljesítményspektrum csúcsait veszi célozza meg.

No de lássuk a tényeket: processzorból itt egy vízhűtéses Core 2 Quad-ról van szó, ami 2,66GHz-en ketyeg; grafikai alapot az NVIDIA két, SLI-párba fogott GeForce 9800 GT kártyája ad, megfelelő tárhelyről egy fél terabájtos merevlemez gondoskodik, memóriából pedig 4GB áll rendelkezésre (ami a Windows Vista Home Premium 64bit-nek hála kihasználható is lesz a két VGA mellett is).

A kialakítás alapvetően megegyezik az eredeti Voodoo PC-féle platformmal, a maga megemelt, de ATX-szabvány szerinti házával, amibe akár öt merevlemezt is belezsúfolhatunk, valamint a 900 wattos tápegységével, ami számos bővítményt energiaellátásáról képes minden probléma nélkül gondoskodni.

A gép tehát várhatóan valamikor a nyár folyamán kerül majd a boltokba (kemény $3.299 ellenében) - a cég azonban ígéretet tett rá, hogy június 29-én pontosabb információkat is közöl majd a megjelenés időpontját illetően.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások