iPon Hírek

Még az idén lesz Kindle 3 is?

Dátum | 2009. 02. 28.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Bár még csak néhány hónapja annak, hogy kiszivárgott az első kép a Kindle 2-ről, és csak néhány hete, hogy maga a készülék is ténylegesen megjelent, már fel is bukkantak az első híresztelések a Kindle 3-ról.

Mi több, a DigiTimes nem csupán híresztelés szintjén közli az információt, hanem kereken kijelenti, hogy már elkészült ez a változat is, és egyszerűen csak arra vár, hogy eljöjjön az ő ideje. Ami pedig a megjelenítési képességeit illeti, nem kevesebb, mint 8,5 x 11 hüvelykes képernyővel rendelkezne (amerikai levélpapír szabvány méret, majdnem A4-es méretű).

További hitelt adhat e híresztelésnek, hogy eredeti forrása az Amazon e-tinta-kijelzőinek gyártója, a Prime View International. Így hát, ha ők azt állítják - márpedig azt állítják -, hogy az Amazon az év vége felé tervez majd kiadni egy újabb, nagyobb, érintős Kindle-nemzedéket, akkor talán ezt van mire alapozniuk, és talán nem is tévednek túl nagyot.

Mindebben igazából csak az a meglepő (amennyiben valóban elkészült már ez az új változat is), hogy nem rögtön ezt adták ki Kindle 2-ként - dehát nyilván nem hagyhatták, hogy két fejlesztési folyamatból az egyik egyáltalán ne hozzon semmi bevételt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.02.28. 13:37
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!