iPon Hírek

Még fejlesztik az AoC-t Boxra

Dátum | 2008. 12. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A múlt heti elbocsátások után a Funcom kijelentette, hogy a létszámcsökkenés nem befolyásolja majd egyik fejlesztés alatt álló játékukat sem. Ebben természetesen benne foglaltatik az is, hogy továbbra is fejlesztik az Age of Conan X-box 360-as változatát is, tudtuk meg Erling Ellingsen szóvivőtől.

"A célunk, hogy egyáltalán semmilyen negatív befolyás ne érje az Age of Conan-t és a többi fejlesztés alatt álló játékunkat" - nyilatkozta az MTV-nek.

"Szorosan tartjuk magunkat a terveinkhez. Az X-box verzió készülőben van, de még nem mondhatunk konkrét dátumokat a megjelenést illetően. Bár több információval szolgálhatnék, de jelen pillanatban, csak ennyit mondhatok." - mondta Ellingsen.

Age of Conan - Hyborian adventures
A 360-as verzió és az első PC-s kiegészítő 2009-re van tervezve.

Emellett kíváncsian várjuk a tavaly bejelentett másik Funcom MMO-t, a horror-fantasy "The Secret Wrold"-öt, ami szintén PC-n és X-box-on látogat majd el hozzánk. A játék ugyanazt a motort fogja használni, mint az Age of Conan. A földön játszódik majd valamikor napjainkban, egy mágiával, mítoszokkal és némi sötét horrorral fűszerezett világban…

The Secret World concept

The Secret World karakter concept-ek

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.12.02. 17:56
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!