iPon Hírek

Még fényesebben ragyog a GETAC tereptopja

Dátum | 2008. 09. 11.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Útjára indította legújabb tereptopját/tereptábláját a GETAC, V100 néven. Különösen büszkék az (opcionális) LED-háttérvilágítású képernyőre, amely 1200 nit fényességre is képes, miközben a nézhetőségről visszaverődésgátló technikával gondoskodtak, így közvetlen napfényben is jól látható a képernyő - mindez pedig semmilyen negatív kihatást sem gyakorol az akku üzemidejére, állítja a cég.


A V100-ast használhatjuk laptopként és táblaként is - a képernyőjét 180 fokban forgathatjuk. Elődeihez természetesen "ő" sem vált hűtlenné, amint az a megjelenésén is látszik; továbbra is teljes mértékben megfelel a MIL-STD810F és IP54 szabvány-elvárásoknak víz-, por- és ütésállás terén, így valóban szinte bármilyen terepen és szinte bármilyen körülmények között gond nélkül használható.

Erről egyrészt a magnézium-ötvözet borítása, másrészt pedig a gumibevonat is gondoskodik, valamint az a különleges védőrekesz, amiben a merevlemezét helyezték el - egy melegítő-egységgel és különleges akkuval együtt, ami a cég állítása szerint még akár -20 fokos környezeti hőmérséklet esetén is garantálja a gép zavartalan működőképességét.


Számos különböző konfigurációban kapható, gyakorlatilag igény szerint; csak néhány lehetőséget említve: Intel Core 2 Duo 1,2GHz, max. 2GB DRAM, 250GB merevlemez, Bluetooth, vízálló kamera és 10,4 hüvelykes képernyő - de lehet éppen 12 hüvelykes is, plusz felvérteztethetjük GPS-szel, 3G-vel és 802.11a/b/g-támogatással is... kinek mire van szüksége. Oprendszerek terén Vista Businessből, XP Pro-ból és XP Tablet PC 2005-ből lehet választani.

Árat és megjelenési időpontokat a cég érdekes módon csak személyesen közöl az érdeklődőkkel.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. pluto
2008.09.11. 21:23
Úgytudom ezekhez nem Intel Core 2 Duo processzor van, hanem csak Intel Core Duo.Azthiszem ezzel különböztetik meg az asztali változattol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!