iPon Hírek

Még nem fejlesztik a The Elder Scrolls 6-ot

Dátum | 2017. 06. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Tavaly kijött a Skyrim: Special Edtition, idén jön a Switch és a VR verzió hozzá, a TESO-hoz pedig megérkezett az eddigi legnagyobb kiegészítő, a Morrowind. Mindeközben a rajongók tűkön ülnek, hogy végre egyáltalán bejelentsék a következő részt. Ám mint kiderült, erre még tovább kell várni mint gondoltuk. Pete Hines elmondása szerint még legalább két nagy címet meg fognak jelentetni, mire egyáltalán elkezdik egy új Elder Scrollson a munkát.
Ezekben a nagy címekben pedig nyilván nincsenek benne az olyan „apróságok” amiket jelenleg bütyköl a Bethesda, mint például a Skyrim VR. Annyit tudunk, hogy két nagy multiplatform címről van szó. Sajnos igazából ez a hír a rajongóknak nem lehet nagy meglepetés, mivel amikor tavaly megkérdezték Todd Howardot, hogy mi a helyzet a TES6-tal, akkor azt mondta: „nagyon messze van még”.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. JohnnyAwes...
2017.06.13. 17:03
Remélem a TES6-ot már teljesen más alapokra helyezik, hogy szabadúszó modderek ne tudják módosítani egyáltalán és csak a közeljövőben érkező Creatin Club-os fizetős modokat lehessen használni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Szebko Johnn...
2017.06.13. 17:24
Pont hogy nem kellenek a fizetős modok. Éppen hogy a modder közösség tartja életben a mai napig skyrimet. Teljesen új engine kell meg rengeteg új feature de a modok pont jók úgy ahogy vannak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. cheatergs Szebk...
2017.06.13. 17:28
Irónia riadó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Szebko cheat...
2017.06.13. 17:32
lehet csak sajnos annyi sok hülye van hogy manapság már nem lehet tudni :'DD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. JohnnyAwes... Szebk...
2017.06.13. 17:39
*facepalm* You don't say

Btw, támogattál már moddereket, miután letöltötted/használtad a modjaikat egy nagyobb modder oldalon, mint például Nexus?

Ha igen, vendégem vagy egy sörre, akár kettőre is (bár esélyes, hogy a válasz nem lesz).

De azt sem kell elfelejteni, hogy nagyon sokan nem honorálják a modderek fáradozásait (nem csak Skyrim-ről beszélek). A Creation Club (az interjúkban hallottak alapján) a régebbi fizetős Bethesda mod rendszerrel ellentétben már széleskörűen alkalmazna szabadúszó modderek az internet legsötétebb bugyraiból is. Ez egy amolyan lehetőség nekik a felkapaszkodásra. (Btw, nagyon jól tudom hogy az elmúlt 6 évben a modder közösség tartotta életben többé kevésbé a Skyrimet, szóval nekem sem volt kellemes hír a fizetős mod rendszer először.)

"Ha valamiben jó vagy, ne csináld ingyen!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Szebko Johnn...
2017.06.13. 17:50
témogattam EnaiSaion Ordinatorát, Chesko Campfire-ét, Islimitrel (vagy mi volt) LOTR Weapon packját, Vivid weathers-t és még egy pár nagyobb modot ami tényleg műremek volt szerintem. Való igaz hogy sokat érdemelnének a fáradozásaikért de nem véletlen osztotta meg anno magát a modder társadalmat a fizetős modok behozatala. Nagy részük csak hobbiból csinálja és nem szívesen kötelezne senkit fizetésre mert épp az ingyenességét tartják a dolog esszenciájának. Bár simán támogatnám a donate rendszer mellet egy olyat ami letöltés szám szerint honorálná őket
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. i2k010 Szebk...
2017.06.13. 17:53
"Bár simán támogatnám a donate rendszer mellet egy olyat ami letöltés szám szerint honorálná őket"

Baromi rossz ötlet lenne...
Azonnal jönnének a lehető leggyorsabban elkészülő, népszerű cheater modok és más, pár perc alatt összedobhatóak, hogy minél többen, gyorsan letöltsék...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Asagrim Johnn...
2017.06.13. 17:55
Aki pénzt vár el a munkájáért az árulja pénzért a munkáját. Nehogy már én legyek a mumus azért, mert ingyen használom az ingyenes tartalmat!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. JohnnyAwes... Asagr...
2017.06.13. 18:11
Pont ezért jön a Creation Club(?). Bár az más kérdés, ha megmarad a széleskörű moddolási lehetőség, ki fizetne ugyanazért a minőségért, ha ingyen is megszerezheti, legálisan...? Ha pedig Bethesda úgy dönt, hogy a (még több) pénz még is csak fontosabb mint a közösség, akkor lesznek problémák a játék körül. Mindenesetre, én abszolút megértem sok ember álláspontját, én magam részéről támogattam számos moddert, de igaz, a legtöbben nem is várják a támogatást, a közösségért ténykednek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim Johnn...
2017.06.13. 18:36
Jobb is ha a Nexus kihal, mert ekkora rohadt mocskos egy helyet még nem láttam. Szarba se veszik az embert ha valami gondja van, mikor nem tudtam bejelentkezni az addig több éve használt fiókomba küldtem több ticketet, olyan szépen ignoráltak, hogy azóta már csak heccből minden alkalommal új accountot csinálok, ha valamit le akarok tölteni, amihez login kell.

Amilyen a mosdó...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Svindler
2017.06.13. 19:42
Nekem tetszik a Creation Club ötlete, főleg, hogy csak ellenőrzött modok kerülhetnek be, amik nem akadnak össze mással. Egyesével tiltogatni a modokat, hogy kiderüljön mitől fagy csutkára a játék elég idegesítő (bár az is vicces, hogy a Skyrim modjainak egy része pont a Skyrim modos kiegészítőjétől haltak meg...).

Nem hiszem, hogy ettől a nem fizetős modok kihalnának. A Nexusról meg tényleg egyre több rosszat hallani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2017.06.13. 20:41
Fura hogy az ark esetében meg tudják oldani a modderek kifizetését ha azok minőségit alkotnak... egyeseket hivatalosan is beépítik a játékba. Most jelent meg ugyebár a Ragnarök dlc, ami eddig csak egy mezei map mod volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Xeper
2017.06.14. 16:14
Semmi gond nincsen a fizetős modokkal, de akkor törődjenek annyit a játékaikkal, hogy ne így kelljen a hiányosságaikat pótolni. Míg ennek nem látszik semmi előjele, kicsit tartok ettől a fizetős irányba tolással.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!