iPon Hírek

Még több sci-fi elem az Ark: Survival Evolved-ban

Dátum | 2017. 02. 01.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Megérkezett az Ark: Survival Evolved új frissítése, a Tek Tier, mely az eddigiek közül talán a legmegosztóbb lesz a játékosok körében, hiszen alapvetően befolyásolhatja a PvP-szerverek status quo-ját. Az update sci-fi fegyvereket, páncélokat és épületeket hoz a játékba – ezek egyébként remekül passzolnak a már meglévő obeliszkek mellé. Az új tárgyakat a végjátékra szánják, kezdő játékosok nem igazán fognak hozzájuk jutni. Megszerzésükhöz a legnagyobb szörnyeket kell legyőzni a játékban, ráadásul különböző tervrajzok megtanulására is szükség van gyártásukhoz: ezekből egy futurisztikus külsejű, hatalmas munkapadot állíthatunk elő, mely aztán a tárgyak elkészítésében lesz segítségünkre.
Az új páncélok különböző képességeket adnak. A sisakkal például éjszaka is láthatunk, illetve egy hangradart kapcsolhatunk be, mely megmutatja a közelben lévő ellenségeket és barátokat, még akkor is, ha fal takarja őket. A két funkció egyszerre is használható, ezzel rendkívül hasznos az éjszakai portyákon. Van már jetpack, mellyel repülni lehet, de a víz alatt is működik. A nadrág segítségével sprintelhetünk, még a víz felszínén is, a csizmák megvédenek az esés hatásaitól, a kesztyűk pedig szupererőt adnak ökölcsapásainknak, így akár egy ütéssel kivégezhetünk egy játékost, vagy dinoszauruszt. Az új felszerelések állatainkra is vonatkoznak majd, jelenleg a T-Rexhez érhető el egy nyereg és egy fejre illeszthető lézer. A frissítés tartalmaz néhány új fajt, köztük egy alligátorszerű állatot, egy taposóaknaként is használható szőrmók lényt és a birkát, mely többek között gyapjút ad. Kiemelt elem még, hogy ezentúl nő karakterünk haja és szakálla, melyet nekünk kell karbantartanunk egy olló segítségével, ha nem akarunk jetiként kinézni. Az újdonságok teljes listáját megtaláljátok a patch hivatalos leírásában.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Mark29
2017.02.01. 12:43
Inkább még több primitív szervert csinálnának mert vagy egy órát kell szarozni hogy legyen hely valamelyiken. Tapasztalataim szerint ezzel a sok vacakkal csak gyorsabban kihalnak a szerverek és még könnyebb dolga van a kínai arcoknak akik megjelennek a dlc pályáról hogy kiirtsák a normális mappot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Meteoreso
2017.02.01. 17:35
Ez egy kicsit olyan mint amikor valaki meg akarja csinálni a világ legjobb filmjét mert kell neki az Oszkár és így megnézi mik a filmekben a sikeres dolgok?
Cica , kislány felnőtt idegen férfivel aki oltalmazza, zombi vámpír sárkány dínó
és beleteszi mind egy filmbe mert azt gondolja attól sikeres lesz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2017.02.02. 02:30
Képzelem az arcát azoknak a játékosoknak akik ennek hatására megveszik a játékot és azt tapasztalják, hogy Ping és Pong a messzi Koreából jön és legenkeli őket, mert a fa tákolmányok rontják a hegyoldali scifivilla látképét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!