iPon Hírek

Megalakult a The Fullbright Company

Dátum | 2012. 05. 01.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A BioShock csapatából hárman úgy döntöttek, hogy elbúcsúznak a 2K stúdiótól, és The Fullbright Company néven saját céget alapítottak. A független társaság tagjai Steve Gaynor pályatervező, aki a BioShock 2 és a BioShock Infinite munkálataiban vett részt, Johnnemann Nordhagen programozó és Karla Zimonja szerkesztő/kutató. A csapat tagjai akkor ismerték meg egymást, amikor a BioShock 2 Minerva's Den kiegészítőjén dolgoztak.

"Miután befejeztük azt DLC-t, hiányzott nekünk. Hiányzott a kis csapatban való munka egy olyan kis projekten, amely a játékoshoz közel álló módon, személyes hangvételben mesél el egy történetet. Szeretnénk újra egy ilyenen dolgozni" – írta a csapat a honlapján. "Kiléptünk a nagycéges játékfejlesztésből és indie csapattá álltunk össze, hogy kiderüljön, mire vagyunk így képesek."

A csapat bemutatkozó játéka egy egyelőre cím nélküli erőszakmentes kalandjáték lesz PC-re. Olyan élményt ígérnek, amely emlékezetes és elgondolkodtató lesz, és eltér a megszokott, a játékiparban unalomig ismert műfajoktól. A mély értelmű történet hétköznapi, ám magával ragadó helyszínekre visz el minket, melyeket a saját tempónkban fedezhetünk fel.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Seraph6
2012.05.01. 14:31
Várom szeretettel, több erőszakmentes, ötletes játék kellene.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!