iPon Hírek

Megérkezett a Dying Light intrója

Dátum | 2014. 12. 10.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Techland közzétette nyitott világú túlélő akciójátéknak, a Dying Lighnak az intróját. A múlt heti sztori trailerből már megismerkedhettünk főhősünkkel, Kyle Crane-nel, aki a karanténzóna felderítésének hálátlan feladatát kapta. Kyle tanúja lehet annak, ahogy egy rejtélyes járvány kitörésének következtében darabjaira hullik a civilizáció Harran városában.
A rövid, ám stílusos bevezető videónak hála bepillantást nyerhetünk a Harran Krízis kezdeti időszakába. A járvány kitörését követően elszabadul a káosz, a világ többi része pedig nem tud sokat tenni a lezárt, karanténba helyezett város megmentéséért. A túlélésért folytatott harccal párhuzamosan egy másik csata veszi kezdetét, melynek színtere a politika, a szemben álló felek a Harrani Védelmi Minisztérium és a Globális Segély Erők - ez utóbbi egy magánkézben lévő nemzetközi humanitárius segélyszervezet.
A Dying Light nálunk 2015. január 30-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Amerikában, Ázsiában, Ausztráliában és Új Zélandon pedig két nappal korábban, január 28-án.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. mikej95
2014.12.10. 20:40
Story egy zombis játékban. FTW A szinkronszínészek meg valami borzalmak. Nem kéne ezt erőltetni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. magerg mikej...
2014.12.11. 08:38
Resident Evil:
zombik? - pipa
sztori? - pipa
kliséhegyek? - pipa
borzalmas szinkron? - pipa

Mi kell még?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ashiaor666
2014.12.11. 09:36
Lassan már az oviban is zombi lesz a jele a gyerekeknek! Kitalálhatnának a nagy pénzmágusok valami újat lassan, mert a zombi-sztori már rohadt unalmas!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. predike07
2014.12.12. 16:09
A Resident Evilen kivül irj egy értelmes zombis játékot légyszi.
Én szeretem a témát de nincs semmise.Vagy multira kihegyezett vacak(left 4 dead)aminek se elje se vége csak mész előre,vagy egy fadarabbal vagy épp ami a kezedbe kerül kell végigmenni csapkodva(dead island) értelmetlenül,vagy a zombik hiába vannak,hiába a fegyó semmi hangulat (dead rising)
Hiába a felhozatal ha nincs egy emlitésre méltó se ami érne is valamit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. okumura
2014.12.13. 11:55
Engem felcsigázott a trailer.
Nem tudom elképzelni, ti mit hallotok, de a szinkron nagyon is rendben van Én át tudom élni, ez a lényeg

"Story egy zombis játékban." Ömmm...igen...minden játéknak/filmnek kell egy jó sztori, különben rohadtul unalmassá és monotonná válik. Akinek nincs agya hozzá, annak anélkül is jó

Resident Evil? Én inkább Half Life hangulatot látok benne, de ahogy érzitek. Mondjátok csak, hogy Resident Evil koppintás, holott full más a hangulata, a ti dolgotok. Vannak benne zombik és mutánsok, és?

A zombi téma kimerítésétől még messze járunk, film sok van, de játékból nincs valami sok értékelhető... van, már nagyon régi(Half Life), vagy csak szar(Dead Island)... a téma kedvelőinek ez a felhozatal messze nem elég

Én már nagyon várom, remélem jó hosszú játék lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!