iPon Hírek

Megérkezett a Logitech Cooling Pad N200

Dátum | 2011. 06. 28.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Logitech nemrégiben mutatta be Touch Lapdesk N600-as kiegészítőjét, ami hűtőventilátort ugyan nem kínált, de cserébe beépített érintőpad és ergonomikus dizájn segítségével próbálta kényelmesebbé tenni a notebook használatot. Az említett mobil "asztallappal" ellentétben a gyártó legfrissebb újdonsága már nem az extra funkciókra, hanem a kiváló hűtésre helyezte a hangsúlyt: a Logitech Cooling Pad N200-as modell nem tartalmaz beépített érintőpadot és dizájn tekintetében is szerényebb, mint fentebb említett társa, cserbe viszont jó hűtést kínál a noteszgép számára, ezzel együtt pedig tökéletesen használható mobil asztallapként is.

Cooling Pad N200
A Cooling Pad N200-as modell ideális lehet, ha ágyon, padlón vagy akár kanapén ülve szeretnénk használni noteszgépünket, méghozzá úgy, hogy eközben a masina hűtése is megfelelő maradjon. Az N200 egy nagyméretű, ám csendesen üzemelő ventilátorral érkezik, amelynek fordulatszámát egy, az USB 2.0-s kábelen elhelyezett kapcsoló segítségével két lépésben állíthatjuk.

Cooling Pad N200
Az újdonság egy alsó perem és két gumibak segítségével akadályozza meg, hogy a noteszgép elmozduljon. A friss levegő a hátsó és oldalsó szellőzőkön keresztül áramlik be, a ventilátor előtt pedig egy nagyméretű műanyag rács helyezkedik el. Az újdonság 16 hüvelykes képátlóig fogadja a noteszgépeket, döntött dizájnjával pedig elősegíti a kényelmes notebook használatot is.

Cooling Pad N200
A Logitech Cooling Pad N200 június végén kerül az üzletek polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 10990 forint lesz. A termékkel kapcsolatban további információk itt találhatóak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. fekszi
2011.06.28. 17:02
Nah az előző touch-pados tábla helyett ezt kellett volna kiadnia Ez már sokkal szimpatikusabb (az ára kivételével)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!