iPon Hírek

Megérkezett a Mass Effect: Andromeda N7 nagy trailere!

Dátum | 2016. 11. 08.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az N7 nap hagyományainak és az előzetes infóknak megfelelően a BioWare közzétette új videóját a Mass Effect: Andromedához, melyben a Pathfinderként, egy katonai kiképzést kapott felfedezőcsapat vezetőjeként harcolunk új otthonunkért egy meglehetősen ellenséges környezetben.
Játékmenet sajnos nincs benne, ebből december 1-én, a Game Awardson láthatunk majd részleteket. Van viszont mindenféle új idegen, sőt, a Mako is visszatér, igaz, most már Nomad a neve és kizárólag felderítésre alkalmas. A játék 199 dollárba kerülő gyűjtői változata tartalmazni fog egy távirányítású Nomadot, pontos jellemzőit az Amazon előrendelői oldala közli. Hatkerék-meghajtású, ledekkel és beépített kamerával felszerelt szerkentyű lesz, egy okostelefonos applikációval tudjuk majd irányítani, ha beruházunk rá. A jármű hosszabb kihagyás után tér vissza a sorozatba, hiszen a Mass Effect 2-ből és 3-ból is kiírták nehéz irányíthatósága miatt. Szintén az Amazonon látható a Deluxe verzió és annak bónuszai: Pathfinder fegyverek és outfit, Scavenger páncél, egy pet, a játék zenéje és egy co-op többjátékos kezdőcsomag. A loyalty-küldetéseket a játék befejezése után is megcsinálhatjuk majd, sokkal opcionálisabbak lesznek, szemben például a Mass Effect 2-vel, ahol a történet fontos részét képezték és a végkimenetelt is befolyásolták. Az is kiderült, hogy a Mass Effect 2 és 3, valamint a kiegészítők is része lesz az Xbox One visszafelé kompatibilitási programjának (az első rész már a szolgáltatás indulásakor benne volt). A trailerben egyébként megint (Sarah vagy Scott) Ryder apja, Alec a narrátor, ő Clancy Brown hangján szólal meg. Az úriembert a Spongyabob Rák urának eredeti hangjaként, esetleg a Warcraft-filmből vagy A remény rabjaiból ismerhetitek. Szintén ígéret volt a nemrég beharangozott Andromeda Initiative "eligazítós" videója, most ezt is megkaptuk. Kiderül, hogy az a bizonyos 600 év az Androméda-galaxisig tartó út ideje.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. zorrd023
2016.11.08. 19:53
És hogy értek oda 600 év alatt? Relét nem használhattak, mert nem volt a másik galaxishoz. Fénysebesség meg még tartott volna khm egy darabig. ( Na meg telibe lesz a már ismert fajokkal a másik galaxis, hogy? Miért? Ha nincs olyan messzi akkor a Kaszások ott is lazán lehetnének tömegesen. De a Tejútra se tudtak volna visszajönni, nem elég gyorsak. Persze lehet kapunk vmi kamut hogy miért nem lustaságból nem lettek új fajok a régiek helyett. ) Az első 2 részt szerettem, 3-kal még nem toltam végig, így nem mondom hogy végig jó. ( Majd ha végére érek kiderül. )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. j.panzer zorrd...
2016.11.08. 20:11
FTL sebességgel, te tökfej.
Azt honnét veszed, hogy ismert fajokkal lesz teli az új galaxis??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. j.panzer
2016.11.08. 20:34
Egyre több jel utal arra, hogy az én felvetésem fog beigazolódni. Én anno azt jósoltam, hogy ez a csapat a REAPER invázió alatt indult útnak, egy afféle végső megoldásként. Biztosítékul arra, hogy ha galaxis bebukja a reaper inváziót, és ismét kisöprik a galaxist, akkor is túléljék a fajok. Egy új galaxisban, ahol nincsenek jelen a reaperek. Teljesen logikus felvetés, egy efféle "Noé bárkájának" megépítése.

Sokan leszóltak, hogy ez hülyeség, mert hogy anno minden erőforrást a Crucible projektbe toltak, pedig butaság lett volna mindent egyetlen lapra feltenni.

Csak igazam lesz végül, hehe...

Amúgy ez kb azt is jelenti, hogy a korábbi mentéseket nem kell majd elővenni, nem számít, hogy döntöttünk a játék végén, hisz a csapat (valszeg) a döntésünk előtt indul el kifelé a galaxisból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Avisto zorrd...
2016.11.08. 20:48
http://masseffect.wikia.com/wiki/Codex/Ships_and_Vehicles#FTL_Drive

Röviden: nem fénysebességgel utaznak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Derivel j.pan...
2016.11.08. 22:57
Én is ezt a teóriát találtam ki, viszont a mostani infók alapján több helyen is azt írták, hogy még az ME2 ideje alatt indultak útnak csupán kíváncsiságból, és nem a Reaper invázió miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. j.panzer Deriv...
2016.11.08. 23:58
Mégse lesz igazam? "Affrancba!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Derivel j.pan...
2016.11.09. 22:45
Mac Walters megerősítette, hogy az Androméda az ME2 és ME3 között kezdődik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!