iPon Hírek

Megérkezett a Pantech Burst

Dátum | 2012. 01. 24.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Pantech okostelefonja egyelőre az AT&T hálózatában vált elérhetővé, az árazás során pedig nem bántak vele szűkmarkúan. A Burst névre keresztelt okostelefon nem kevesebb mint 399 dolláros áron kerül a boltok polcaira, viszont ha specifikációkra tekintünk, azonnal meg is értjük ennek az okát.


A Burst az eddigi készülékeikhez hűen, ismét a Qualcomm műhelyéből szerezte az alapanyagot, egy MSM8660 képében, ami két darab 1,2 GHz-es órajelen üzemelő Scorpion magot és Adreno220 grafikus processzort jelent, körítésként pedig kapunk 1 GB rendszermemóriát, valamint 16 GB bővíthető háttértárat. A készülékben találunk még egy 4 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt, ami a WVGA felbontással párosulva a Samsung Galaxy S-t idézi, a hátlapon egy 5 megapixeles LED villanós kamerát találunk, az előlapi paraméterei azonban ismeretlenek. Az akkumulátor 1650 mAh-es teljesítmény talán kicsit szűkös lehet, tekintve, hogy a készülék 4G LTE modemmel rendelkezik, de egyes információk szerint a HSDPA+ variáns is úton van.

A vállalat nemrégiben mutatta be az Element névre hallgató, szintén komoly hardverre építő vízálló táblagépét, amiről már korábban beszámoltunk, ez is a mai naptól érhető el, valamivel drágábban mint a Burst, 450 dollárért cserébe vihető haza.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!