iPon Hírek

Megérkezett az első Human Revolution gameplay videó!

Dátum | 2010. 08. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A zseniális E3-as cinematic trailer után most végre kaptunk egy kis gameplay ízelítőt is az új Deus Ex játékból. Ettől annyira már nem esett le az állunk, de azért nem rossz.

Ha kétségeitek támadtak, annyit jobb ha tudtok, hogy a hogy az Eidos Montreal biztosított minden rajongót, hogy nem viszi el a játékot akció-FPS irányba. A szerepjátékos gyökerek meg fognak maradni. "Ez ugyanolyan FPS/RPG keverék lesz, amilyen az első játék is volt."

"Őszintén, tudtam hogy amikor bejelentjük, hogy automata életvisszatöltődés és fedezékrendszer lesz benne, meg hogy a lövöldözés már nem statok alapján működik, néhány ember ki lesz majd akadva, hogy csak egy akciójátékot csinálunk, amiben nem kell mást csinálni csak szaladgálni össze-vissza és lőni."

Az aggodalmunkat megértették, de leszögezték, hogy nem céljuk, hogy a játékból shootert csináljanak. Ugyanúgy meglesznek a játékban a kihívások, mindössze a lövöldözős részek lesznek átalakítva, de nem lesz olyan életvisszatöltés benne, hogy elpusztíthatatlanok legyünk tőle. Kell majd gondolkodnunk, alaposan felmérni a terepet és más utakat találni...

Jelenleg egyensúlyozgatják a játékot, de annyi biztos, ha óvatlanok vagyunk és van már néhány ember a nyomunkban, akkor néhány golyó és 'Hasta la Vista', meghaltunk. A játék jövőre érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Mandris90
2010.08.13. 18:01
majd akkor adják ki hogyha a cgi trailer szintjén fog kinézni addig csiszolják inkább elég gáz igy
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Blade0012
2010.08.13. 18:04
Miért lenne gáz? Ez a graf több mint elég, a játék üssön inkább.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. noherczeg
2010.08.13. 18:28
@Mandris90

Ez a graf teljesen korszerűnek mondható. Arról nem is beszélve, hogy konzol friendly kell legyen, tehát sokkal jobb tutira nem lehet. Továbbá Blade-nek igazavan, a hangulat + élmény faktor a lényeg, nem a graf.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. kiskoller
2010.08.13. 18:57
a graf nekem teljesen ok. az előző rész(ekkel) nem játszotttam, de ez izgalmasnak tűnik! Magával ragadó hangulata van mind a cgi trailernek, mind ennek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. neofery
2010.08.13. 19:02
Ma még tényleg szép és remélhetőleg a jövőben is az lesz mikor ki jön.Nekem személyszerint nagyon tetszik az egész.Imádom a cyberpunk-ot.Tényleg nem csak a grafika a lényeg hanem úgy minden.Szerintem a grafika csak kb 60% a többi a történet és a zene és persze a többszöri végigjátszhatóság.Szerintem nem gáz.Aki csak a csilivili grafikát szereti akkor nézze egésznap a 3D Mark tesztelő progikat.
A játék a lényeg.Na és legyen egy kis fizika.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kiskoller
2010.08.13. 20:56
nekem a történet sem számít, egyedül a végigjátszhatóság meg a játékos szabadsága a fontos. És ha tényleg rpg elemekkel lesz telitömve, és hasonló szerkezetet kapunk mint a crysisos nanoruha meg a prototypeos vírus, akkor örülni fogok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lackoo1111
2010.08.13. 20:58
A játék egyetlen pozitívuma a zene.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StRucC5
2010.08.16. 20:42
Tiszta szárnyas fejvadász filing
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!