iPon Hírek

Megérkezett az első novemberi AMD Crimson Driver

Dátum | 2016. 11. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

Elkészült az első novemberi Radeon Software Crimson Edition sorozatú eszközillesztő szoftver, amely nem túl meglepő módon a 16.11.1-es verziószámot viseli. A béta státuszú csomag a legfrissebb játékok minél jobb támogatására fókuszál, amit optimalizációk segítségével valósít meg. Ez a kiadás már a Call of Duty: Infinite Warfare és a Call of Duty: Modern Warfare Remastered mellé is kiválóan passzol, így ha ki szeretnénk próbálni e két cím valamelyikét AMD Radeon videokártyával szerelt konfigurációnkon, érdemes ezt a drivert használni.
Jó hír, hogy a fentebb említett két játék támogatása mellett egy új CrossFire profil is érkezett, ami a Titanfall 2 játékosok számára jöhet jól. Az optimalizációk és az új CrossFire profil mellett számos hiba javítása is bekerült a driverbe, így amennyiben az alábbi hibajelenség bármelyikét tapasztaltuk a korábbi eszközillesztőkkel, feltétlenül érdemes próbát tenni a 16.11.1-es kiadással. Kijavított hibák: – Az AMD XConnect technológia ezentúl a Microsoft Office alkalmazásoknak is engedélyezni fogja, hogy iGPU-n fussanak tovább, amennyiben a külső videokártyát lecsatlakoztatja a felhasználó. – Battlefield 1 alatt egyes AMD CrossFireX alapú rendszereknél villódzás jelentkezhetett néhány pálya egyes textúráinál, de ez már a múlté. – Korábban az OpenGL módban futó Unigine Heaven lefagyhatott vagy összeomolhatott egyes Radeon R9 390-es videokártyával szerelt rendszereken. – A Radeon WattMan szolgáltatás esetenként nem támogatott hardverre vonatkozó Radeon Software hibaüzenetet jeleníthetett meg. – Hosszabb ideig tartó játék alkalmával egyes AMD CrossFireX alapú rendszereknél kifagyhatott a The Division. – Az OBS képernyő mentés funkció akadozhatott hosszabb használat után, amennyiben videó rögzítése zajlott, közben pedig webes tartalmat nézett vagy streamelt a felhasználó az adott webböngészőn belül. A Radeon Software Crimson Edition 16.11.1-es kiadása Radeon HD 7700/7700M sorozatú videokártyáktól felfelé minden újabb Radeont támogat, letöltése pedig Windows 7 SP1, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekhez lehetséges. Fontos szem előtt tartani, hogy az új driver az R9 Fury, Radeon Pro Duo és Radeon RX 400-as sorozatú videokártyák mellé csak 64-bites kiadásban érhető el, letöltéséhez pedig ide kell ellátogatni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. RealDreamQ
2016.11.04. 20:40
Nekem a 2. gépen HD7790 van . Ez az eddigi driverek legjobbikja nálam ! Szerintem szedjétek le és próbáljátok bátran ki .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!