iPon Hírek

Megérkeztek a friss GeForce 6,7,8,9 driverek

Dátum | 2008. 05. 14.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Nagyjából hat hónapig voltak friss meghajtóprogramok nélkül a GeForce 6-os ,7-es és 8-as kártyatulajdonosok, ugyanis az elmúlt időkben az Nvidia háza táján inkább az új, GeForce 9-es család drivertámogatására fordították a figyelmet, a régebbi modellek helyett. Most végre véget ért ez az időszak, ugyanis a gyártó bejelentette legfrissebb meghajtóprogramját, amely a régi GeForce 6, 7, és 8-as termékekhez passzol és amely immáron a 175.16-os verziószámot viseli.

Az új meghajtóprogram az új GeForce 9-es család tagjait is támogatja, sőt, a GeForce 8-as család mobil verzióihoz is kínál támogatást, így végre megszűnik a szakadék a régi és az új termékek drivertámogatása között.


A gyártó állítása szerint a ForceWare 175.16-os meghajtóprogram növeli a kártyák DirectX9, DirectX 10 és OpenGL alatti teljesítményét, ezen kívül a meghajtóprogram Vistás verziója számos új menüt is kínál a felhasználók számára. Ezek között megtaláljuk az egyedi felbontások menüjét, a televízió színbeállításainak lehetőségét, valamint a kép méretének és pozíciójának beállítási lehetőségét egyaránt. Az új meghajtóprogram rendelkezik háromutas-SLI, Quad-SLI és Hybrid SLI támogatással egyaránt, ezeket a lehetőségeket a velük kompatibilis kártyákkal lehet igénybe venni Windows Vista operációs rendszer alatt.

Az új meghajtóprogram elérhető 32-bites Windows Vista, 64-bites Windows Vista, valamint 32-bites Windows XP és 64-bites Windows XP operációsrendszerekhez egyaránt. A meghajtóprogram kiadási megjegyzései PDF formátumban, angol nyelven érhetőek el, a dokumentumok a Windows XP és a Windows Vista verziók különböző változásait tartalmazzák.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. J.o.k.e.r
2008.05.14. 21:19
(Guest @ 2008 May 14, 17:07) [snapback]34105[/snapback]
Az 2-utas SLI sem Xp-n működik XP-n?Csak azért mert erről nem ír?!

Nem írunk róla, mert evidens.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!