iPon Hírek

Megérkeztek az első Space Hulk képek

Dátum | 2013. 03. 05.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Space Hulk, ahogy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, a Warhammer 40K univerzumában játszódó 3D-s, körökre osztott stratégiai játék, amely az 1989-es asztali társasjáték számítógépes változata. A Sin of Damnation kampányt feldolgozó darab 12 missziót, szóló és ko-op kampányt is tartalmaz. A koppenhágai székhelyű Full Control által fejlesztett játék idén fog megjelenni PC-re, Macre és iOS-re. A fejlesztőknek nemrég sikerült a Steammel is megegyezniük, így most már biztos, hogy a Space Hulk ott is kapható lesz digitálisan.

A két screenshoton űrgárdista terminátorokat láthatunk, akik egy elhagyatott ősi űrhajó belsejében harcolnak a génorzókkal. A második kép már bepillantást enged a szakaszok menedzselésébe is.

Multiplayer módban az egyik játékos irányítja az űrgárdistákat, a másik a génorzókat. Cross-platform játékra is lehetőség lesz, így a PC-s, Maces és mobilos résztvevők akár együtt is játszhatnak. A játékkal együtt egy pályaszerkesztő is rendelkezésünkre áll majd. Kapcsolódó linkek: A játék hivatalos honlapja. Facebook oldal (a lájkolók pólót nyerhetnek, sorsolás április elején).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. kray
2013.03.06. 09:26
Valóban jól lemodellezik a társast. Kíváncsi leszek rá nagyon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. twollah
2013.03.06. 21:58
Az Android meg le van szarva?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!