iPon Hírek

Megerősítették: Lesz Fallout MMO!

Dátum | 2008. 09. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A sírból visszatért kiadó, az Interplay bejelentette, hogy megindult a Fallout MMO fejlesztése.

Emlékszünk még ugye, mikor a kiadó anyagi gondokkal kűzdött és eladta a Fallout játék jogait a Bethesdának (akinek ugye nemsoká meg is jelenik a Fallout 3 játéka) viszont megtartotta a jogokat egy lehetséges Fallout MMO-ra!
 

Tavaly a cég még befektetőket keresett a projekt megalapozásához, és úgy tűnik ez sikerült mivel most nyitotta meg új stúdióját Orange Country-ban (California) amit kifejezetten az új MMOjának szentelet. Ez pedig a Project V13-as kódnévre hallgat (valószínűleg a Vault13 rövidítése) és a Fallout eredeti fejlesztői munkálkodnak majd rajta.
 

Az Interplay oldalon azt is olvashatjuk, hogy Chris Taylor (az eredeti Fallout egyik tervezője) lesz majd a fő system design-ere a Project V13-nak az Irvine Office-ban (egy utcában a Blizz-el..).

Úgy néz ki tehát, hogy a támogatás meglett, a munka elindult, így már komoly project-nek lehet nevezni a V13-at. Addig is viszont Fallout rajongók kitartás, Október 31.-e a harmadik epizód európai megjelenési dátuma, és az előzetesek alapján úgy néz ki nem fogunk csalódni a Bethesda-ban.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások