iPon Hírek

Megerősítik a biztonságot a SWTOR indítás előtt

Dátum | 2011. 11. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare további biztonsági intézkedéseket tervez december 20-a, a Star Wars: The Old Republic indítása előtt, mely a játékfejlesztő cég első MMORPG-je lesz.

Minden regisztráció esetében, mely október 21-e előtt történt a rendszer jelszófrissítést kíván majd meg, mely ezúttal szigorúbb kitételeknek kell, hogy megfeleljen. A kiküldött körüzenet értelmében az erre figyelmeztető üzenetekre az elkövetkezendő hetekben kell számítanunk.

"A BioWare nagyon komolyan veszi a biztonságot. Az SWTOR megjelenésének küszöbén további biztonsági ellenőrzéseket fogunk beépíteni, hogy biztosítsuk a accountotok és a személyes adaataitok védelmét. Egy ezek közül az intézkedések közül, hogy biztosítsuk jelszavaitok előírásoknak megfelelő erősségét." A BioWare erősen javasolja azt is, hogy rendszeresen újítsátok meg a jelszavatokat.

Mindez egyáltalán nem meglepő, hiszen az elmúlt évben tele voltak a hírek accountlopásokkal, a PSN feltörésével és más egyéb Lulzsec/Anonymous szintű hacker csapatok "csínytevéseivel".

A TOR accountotok, mint tudjátok, hozzá lesz kötve az EA.com és Origin.com regisztrációtokhoz is. Ugyanaz a jelszó lesz érvényben mindhárom honlapon.

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!