iPon Hírek

Megerősítve: lesznek Sony-filmek a YouTube-on

Dátum | 2009. 04. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | HÁLÓZAT

Hivatalosan is megerősítette a Sony a tényt, miszerint valóban tárgyalnak a YouTube-bal arról, hogy teljes filmek kerülhessenek fel a videómegosztó oldalra, reklámokkal támogatva, tehát a néző szempontjából gyakorlatilag ingyen.

Amennyiben a tárgyalások sikerrel járnak, úgy a Sony lesz az első a nagy tengerentúli stúdiók közül, amelyik nagy mennyiségben tenné ily módon elérhetővé a filmjeit - és amennyiben a modell jól beválik, úgy kétségkívül mások is "ráharapnak" majd, és követik a példájukat.

A tárgyalások puszta megerősítésén túl további részleteket a Sony szóvivője egyelőre nem közölt, és maga a YouTube sem árult el mást, ám az így is eléggé egyértelmű, hogy ez a lépés egy egészen jó alternatíváját kínálhatja a kalózkodásnak, ráadásul úgy, hogy a stúdiót még népszerűvé is teszi a közönség szemében - plusz így még szélesebb közönséget érhetnek el a filmjeikkel.

Mivel azonban arra természetesen ügyelniük kell, hogy az ily módon közkinccsé tett filmek ne bolygathassák meg se a DVD-eladásokat, sem pedig a fizetett televíziós tartalmakat, így szinte biztosra vehető, hogy legalábbis eleinte mindenképpen csak régebbi filmeket adnak majd közre. Azonban ez is egy nagyon jó elgondolás - járjanak sikerrel vele!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.04.10. 15:36
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ossyni
2009.04.11. 21:15
nos, minden vágyam flv-mpg4-ben nézni egy filmet, esetleg pufferelő megállásokkal, el-el csúszó hangal, sztereóban és valószínűleg egyenlőre angolul.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.04.11. 22:01
Neked csinálják
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!