iPon Hírek

Megint csúszik a Torment: Tides of Numenera

Dátum | 2016. 06. 10.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az eredetileg 2015-re várt, aztán 2016-ra áttett Torment: Tides of Numenera további halasztást kapott, csak jövőre fog megjelenni. A fejlesztő inXile kisckstarteres bejelentése szerint a játék teljesen kész van, az elejétől a végéig játszható, de még sok a dolguk, például a finomhangolások, látványelemek és küldetések hozzáadása és további minőségbiztosítási lépések. Ez volt az oka, amiért 2017-re tolták a megjelenést, pontosabban az év elejére, az első negyedévre.
Beszéltek arról is, hogy a Torment: Tides of Numenera jelenleg nagyjából egymillió szót tartalmaz, ami több, mint amennyi a Bibliában van. Részben ez is közrejátszott a csúszásban: több időt szeretnének adni a fordítócsapatnak, hogy befejezzék a munkát. Ezen a téren egy eddig meg nem nevezett kiadóval fogtak össze, nemsokára többet is elárulnak majd a témában. Az inXile szerint erőltethetnék az idén novemberi megjelenést, de ez kevésbé jó lokalizációt és összességében kevésbé minőségi játékot eredményezne. Brian Fargo, az inXile alapítója elmondta: tudják, mennyire frusztráló a rajongók számára a további csúszás, de talán megértik, hiszen a játékot a kezdetektől olyan mesterműnek szánták, ami nem okoz majd csalódást – ehhez viszont több időre van szükségük.
Köszönetük jeléül egy bétaverziót tesznek elérhetővé minden kickstarteres támogató részére, ez eredetileg csak a magasabb összeget befizetőknek járt. A bétához való hozzáférés mikéntjét itt találjátok, ha érintettek vagytok.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Sadenal
2016.06.10. 18:20
Ez hány év lesz, mire lefordítják a mi fordítóink?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. noPublicFG
2016.06.10. 18:54
2017 januárban: Á, bocs, mégsem jelenik meg idén, mert szeretnénk, ha még ennél is iszonyatosan tökéletesebb lenne a játék, az összes fűszálat kézzel(!) újra rajzoljuk!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim Saden...
2016.06.10. 20:41
2 forint per leütést fizetsz, azonnal nekiállok, és még kedvezményesen is számoltam!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kiskoller
2016.06.11. 09:27
" a játék teljesen kész van, az elejétől a végéig játszható, de még sok a dolguk"

Akkor nincs kész a játék.

Pont.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim kisko...
2016.06.11. 11:23
Azért ez nem ilyen egyszerű. Attól, hogy valami kész, még nem feltétlenül befejezett, játéknál meg különösen fontos, hogy ne később adjanak hozzá dolgokat.

A Diablo 3 is kész volt mikor kiadták PvP nélkül, de befejezetté csak akkor vált sokak számára, mikor ez bekerült utólag.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!