iPon Hírek

Megint elhallgattak a T-Mobile-os telefonok

Dátum | 2009. 12. 08.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A mostanihoz hasonló hívásindítási problémák voltak a múlt pénteken a Magyar Telekom mobilhálózatában, elsősorban a hálózaton belül. Átmenetileg zavar volt az sms-ek továbbításában is. A Magyar Telekom akkor a reggeltől délutánig tartó fennakadásokat egy éjszakai karbantartási munka során keletkezett váratlan szoftverproblémával magyarázta.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. HedrickZol...
2009.12.08. 21:09
fasza
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. fecaa
2009.12.08. 21:13
Megint 10 percecske lesz az ajándék,vagy most csak 2?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Insignia
2009.12.08. 21:34
még az előző 10 percet sem kaptam meg.. akkor mi lesz a 2. körrel...
3 sms értesítést kellett volna kapnom az otptől hogy pénzt utaltam át abból az egyik 4 órával késöbb jött meg... mivan ha ellopják a bankkártyám és nevemben használják és nemkapok értesíítést? tmobil mossa kezét vagy mivan?......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mihaly.her...
2009.12.08. 21:34
Most nem fognak, és kijelentik, hogy a 10 percet is visszaveszik....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. axe
2009.12.08. 22:31
ajjajj a t-home összeszedhetné magát, kezdi elveszíteni az előfizetőit. Minap felhívtam a tréé-mobilt hogy szeretném lemondani a netet mer SZAR és DRÁGA a nő erőlködött hogy nem nemkell van nekünk jó net magának, elküldtem upc-ék oldalára ahol 2x akkora net ugyanannyiér van 3x akkora feltöltéssel. kérdezte nő minek kell feltöltés.... lehet azér mer a megosztásban rejlik az internet előnye.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Benny
2009.12.08. 23:02
Amit tudok váltok Tré-ről. Drága és közel sem nyújt olyan szolgáltatást amit kéne. Digi kb össze-vissza alázza ahol elérhető és nem csak netben, hanem telefonban és tv-ben is. A Vonalas és a mobil még Trés de azt is lecserélem nemsokára. Amióta bejött az országba azóta vagyok náluk mobillal és vezetékessel ennek ellenére még semmi kedvezményt nem kaptam tőlük. Ahogy terjeszkedik a Digi úgy veszíti el a többi szolgáltató az ügyfeleit. Legalább ráébrednek, hogy már nem jön be ez a lehúzós taktika, valamit nyújtani is kéne. Jah és nem dolgozom a diginek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dimiona
2009.12.08. 23:16
Nevetséges az egész T-csoport, a nettől kezdve a mobilig a vezetékes tel.ig. mindenben..
Gondoltam nyáron átváltok már egy újabb, gyorsabb netre, 25mbitesre, hát több mint 2hónapomba telt, és kb heti rendszerességgel kellett hívjam őket, hogy mégis mikor hajlandóak kijönni és kicserélni a kúrva modemet, és az isdn vonalat visszaszedni. 1hónap után kijöttek - haljon meg a lovam ha nem így volt - 2percet volt itt a faszi, amíg bicskával levágta a kábelt az isdn-es dobozról és elment. akkor újabb 1hónapot vártam a netre. És idehozták ezt az új retkes t-home-os modem-routert, ami minden héten eljátssza, hogy levág a netről és képtelen újracsatlakozni, és közel 1órás szenvedés után és a 600.-ik újraindítás után sikerül újra csatlakoznia, és az admin-felületéről már ne is beszéljünk, mert egy hányás!! Frissíteni szeretnéd a firmware-jét, ott a link is hozzá, erre átlinkel a t-home kezdőoldalára, és akkor na... keresedd meg magadnak paraszt.. ekkora cég, és átláthatatlan weboldala van, agyonbonyolított..
Azt már nem is említem, hogy mióta net létezik tőlük van a netem (anno axelero ugye..) és a 8mbites netemre fizettettek velem 9000ft-ot, amikor már több mint fél éve 6500ért kínálták az ÚJ BELÉPŐKNEK. Ezt érdemli egy "hűséges" ügyfél? Elmehetnek a büdös picsába..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Bootman
2009.12.09. 08:37
Ez a cég egy hulladék...

Nekem is 8000 a 8 Mbit és amikor váltani akartunk volna 15 -re közlik, hogy nem lehet mert a vonal csak 10 megabitet bír el. Olyan csomag viszont nincs náluk így marad az 5 megabit. Én mondtam, hogy visszafele ne fejlődjünk szóval ki lesz köttetve az egész ( net, telefon, iptv). Azt várom már hogy a Digi hozza a netet a kertes házakhoz is, azonnal köttetem be. A baj csak az, hogy az még nem mostanában lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!