iPon Hírek

Mégis belépne az Apple a netbook-piacra?

Dátum | 2009. 03. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Nem zárható ki, hogy az Apple végül mégiscsak felülkerekedett kezdeti, elhúzódó aggályain-megvetésén a netbookokat illetően. Legalábbis erre engednek következtetni a Commercial Times értesülései, amelyek maguk a Wintektől és feltehetőleg a Quanta-tól is származnak.

A Wintek ugyanis annyit tett közzé, hogy jelenleg is épp pár új termék kifejlesztésén munkálkodnak az Apple-lel, amelyekhez ők konkrétan érintőképernyőket fognak szállítani - bár azok pontos végső rendeltetését még nem ismerik, és a szállítás menetrendjét sem dolgozták ki még pontosan, de ezt a második félév eleje felé valószínűsítik.

A Times szerint a nevezett érintőpanelek ténylegesen Apple netbookokba kerülnek majd, amelyeket az Apple régi partnere, a Quanta állítana össze, és amelyek így vélhetőleg valamikor a nyár közepe-vége felé jelenhetnek majd meg legkorábban. Az eddigi leírások alapján ez nem egy tábla lenne, hanem egy hagyományosabb, összecsukható gép.

Érdemes lesz tehát figyelni a további fejleményeket az ügyben - elvégre az Apple azt már korábban is jelezte, hogy "vannak ötletei" a netbookokhoz, csak épp azoknak a színvonalát még eleddig nem igazán találták megfelelőnek. Ezek szerint most már elérkezettnek látják az időt? Láthatólag pár hónapon belül megtudhatjuk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.03.10. 19:33
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!