iPon Hírek

Mégis csúszik a PlayerUnknown's Battlegrounds

Dátum | 2017. 07. 10.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Mi is beszámoltunk róla a múlt héten, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői megígérték, a játékuk mindenképpen megjelenik legkésőbb fél évvel azután, hogy felkerült a Steam Early Access rendszerébe. Mivel a korai hozzáférésben március óta érhető el az anyag (és azonnal brutálisan népszerűvé vált), ez szeptemberi, de legkésőbb októberi megjelenést sejtetett. A fejlesztést vezető Brendan Greene igyekezett hangsúlyozni, hogy a DayZ-vel vagy a H1Z1-gyel ellentétben ők nem saját motort, hanem a nagyon kiforrott és egyszerűen kezelhető Unreal Engine 4-et használják, aminek köszönhetően nem kell majd éveket eltölteniük korai hozzáférésben. Most azonban, mindössze pár nappal később Greene módosított az álláspontján. Hivatalos blogposztban körölte, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztése remekül halad, a felhasználóktól rengeteg visszajelzés érkezik, és egy elképesztő közösség épült ki a játék köré mindössze pár hónap alatt. A csapat jelenleg a hibák javításával, a játékmenet finomhangolásával és új tartalmak gyártásával van elfoglalva, a végső megjelenésre pedig az a cél, hogy megszülessen a legjobb "Battle Royale"-stílusú játék, ami valaha készült. Greene maga is elismerte, hogy túl sok interjút adott az elmúlt időszakban, melyekben túl sokszor hangsúlyozta a megjelenésre vonatkozó féléves vállalást. Azonban a csapat úgy érezte, hogy ez nagyon lekorlátozná őket, ami két dologhoz vezetne: vagy nem tökéletes állapotban kerül ki a játék, vagy az utolsó pillanatban kellene csúsztatniuk, ami pedig kiábrándítaná a rajongókat. Szóval egyelőre arra az álláspontra helyezkedik, hogy konkrét dátum helyett azt ígéri, a játék mindenképpen meg fog jelenni még 2017 vége előtt. Addig is folyamatosan érkeznek majd a heti és havi frissítések, amikre folyamatosan várják majd a visszajelzéseket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Worlon
2017.07.10. 16:41
Én ezt a "kész lesz" dolgot a mai világban már nem is értem. Sokszor a "megjelenés" napján jön is a 0 day patch, aztán, ha törődnek a játékkal havi 1-2, utána meg a DLC. Tehát kvázi ezek a játékok a büdös életbe nincsenek készen, max., ha már a fejlesztők nem törődnek vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. TheRealTsL
2017.07.10. 16:52
Jelenlegi értékelése kb az extrém hitvány szinten áll, szóval annyira nem baj, ha még faragják kicsit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. i2k010 TheRe...
2017.07.10. 18:56
Ja, végül is...

"User reviews:
RECENT: Very Positive (24,270 reviews)
OVERALL: Mostly Positive (70,455 reviews)"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. longdong
2017.07.11. 15:53
Nem értem ezt a hírt. Nem tök mindegy, hogy mikor van a hivatalos megjelenés, ha már 3-4 hónapja az játszik vele aki akar? Manapság amúgy is minden játékot még patchelni/hotfixelni kell 2-3 évvel a megjelenés után is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!