iPon Hírek

Mégis él a Versus 13 projekt

Dátum | 2012. 07. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Final Fantasy Versus 13 projekt még mindig él, erősítette meg a Square Enix. Múlt héten a Kotaku azt az információt kapta, hogy a régóta fejlesztés alatt álló játékot lelőtték és a hozzá tartozó erőforrásokat átcsoportosították a Final Fantasy 15-höz.

Most Yoichi Wada a Twitterén (@Andriasang) személyesen biztosított minket, hogy a pletyka hamis. "Valaki valótlan pletykát terjeszt, miszerint lelőttük a projektet. Haha... kb. egy perce fejeződött be a szokásos Versus konferencia. Ha láttátok volna a város prezentációját, levett volna a lábatokról... lol."

A játék körül azóta mennek a találgatások és híresztelések, mióta nem jelent meg az idei E3-on. A Versus 13-at még 2006-ban mutatták be, de nem vitték túlzásba az infókkal való elárasztásunkat. Most minden szem a TGS-en, a rajongók reményekkel telve várják, hogy a Square Enix másodszor is lerántsa a leplet a játékról.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Zelbacsi
2012.07.24. 13:21
Oszt közbe' valójában meg törölték, csak látták utána, hogy hány embernek kéne, és valakinek megcsillant a dollárjel a szemében, és gyorsan visszacsoportosítottak rá embereket, fogadjunk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gyigyo
2012.07.24. 17:33
persze hogy él csak nem mint versus 13 hanem FF15.
Ez lesz a "nagy meglepetés" a TGS-en és a FF13-3
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Squall85
2012.07.26. 09:21
Azért durva, hogy 2006 óta tolják... Nem tudom honnan jött a Kotaku infója, de arra jó volt, hogy kicsit felborzolja a Square-t, hogy ugyan monnyanak már valamit. Én is letörtem, amikor meghallottam a hírt, lestem a Wiki oldalt, hogy mit írnak, örömmel olvastam a helyre igazítást a wiki szócikkben 2 nappal később.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!