iPon Hírek

Megjelent a Creative Zen Stone

Dátum | 2007. 05. 07.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A Creative Technology bejelentette legújabb hordozható zenelejátszóját, amit az Apple iPod Shuffle lejátszó konkurenciájának szánnak. Hasonlóan a Shuffle-hoz, ez a lejátszó sem tartalmaz kijelzőt, illetve legfőbb előnye a kis méret. Az Apple zenelejátszójával azonban mégis 40 dolláros (8 000 forintos) árával veheti fel a harcot.

A Creative Zen Stone képes MP3, WMA, WAV és Audible kiterjesztésű médiafájlok lejátszására. Tárhelye hasonlóan a konkurens lejátszóhoz 1 GB méretű. Egy töltéssel 10 óráig képes működni, ellenben az iPod Shuffle 12 óráig képes gyári adatok alapján. Mérete és súlya alapján is egy kicsit hátrányban van a Shuffle-lel szemben. Fekete, kék, vörös, rózsaszín, citromsárga és fehér színekben kapható.Nagy előnye, amit igyekszik kihangsúlyozni a Creative, az az, hogy sokkal olcsóbb mint a vele képességben egy kategóriában lévő iPod Shuffle. Árban a Shuffle több mint 20 000 forintba is kerül, míg a Zen Stone csak 40 dollárt, azaz 8 000 forintot kóstál.


Kinézet, design alapján alaposan eltér a két készülék egymástól, szerintem döntse el mindenki magának, hogy melyik tetszik jobban. Az Egyesült Államokban május 14-én kerül hivatalosan a boltokba.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.05.07. 09:12
A Creative Technology bejelentette legújabb hordozható zenelejátszóját, amit az Apple iPod Shuffle lejátszó konkurenciájának szánnak. Hasonlóan a Shuffle-hoz, ez a lejátszó sem tartalmaz ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!