iPon Hírek

Megjelent a Dark Horizon

Dátum | 2008. 09. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Rég láttunk már utoljára űrben játszódó akció szimulátor játékot (Space Combat Simulator pl.:Descent, X-Wing, Starlancer, Freelancer), mintha jó időre kiment volna a divatból, a műfaj rajongóinak nagy bánatára. Most viszont újra belevághatunk egy űrkalandba a Paradox Interactive-nak és a Quazar-nak köszönhetően, akik elhozták nekünk a Dark Horizon-t. (A kiadó az Akella, aki a Disciples III, Jagged Alliance III, PT. Boats és az Age of Pirates játékokat is a vállán hordozza.)

A játékban 22 misszió van, ami közben látványos űrcsatákban vehetünk részt és szépítgethetjük űrjárgányunkat. Természetesen RPG elemei is vannak a Dark Horizon-nak, ahogy azt megszoktuk a műfajtól, rajtunk az univerzum jövője, mi leszünk a hősök, akik megállíthatják a pusztító Mirk-et.

Űrkalandorok háborúra fel tehát, bújjunk az Őrző faj (Guardian) hősének bőrébe, védjük meg Vatar’Amdan hatalmas űrbázisát a Mirk De’khete megszállóival szemben és mentsünk meg billiónyi életet! (Vagy hagyjuk a sztorit és lövöldözésre fel…)

További információk a játékról a www.paradoxplaza.com/DarkHorizon címen találhatók.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.09.28. 16:05
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!