iPon Hírek

Megjelent a Galaxy M Pro

Dátum | 2011. 12. 16.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung ezen készülékének megjelenésével lezárta a nyár folyamán bejelentett telefonok kiadását. A Galaxy M Pro a Galaxy Y, Y Pro és a W társaságában lett beharangozva még augusztusban, és most az üzleti kisokos is lassan a boltok polcaira kerül a többi készülék nyomdokain.

A B7800 típuskódot birtokló okostelefon egy angliai oldalon bukkant fel elsőként, de előrendelni már eddig is lehetett, sőt, erre hazai online áruházban is van lehetőségünk. Az üzleti telefon pontos ára azonban eddig ismeretlen volt, a brit webshop kínálatában most 340 fontot kérnek a készülékért cserébe. Ezért a leendőbeli tulajdonos 1 GHz-es egymagos processzort, négysoros teljes QWERTY gombsort, 2,66 hüvelykes képátlóval rendelkező 320 x 480 pixeles (HVGA) felbontású kijelzőt, 5 megapixeles hátoldali kamerát, VGA előlapi kamerát a videokonferenciák bonyolítására, HSDPA és HSUPA modult, 802.11b/g/n WLAN támogatást és A-GPS-t kap. A telefonon az Android Gingerbread (2.3) rendszer teljesít szolgálatot a dél-koreai vállalat saját fejlesztésű TouchWiz grafikus felületének társaságában, az esetleges Ice Cream Sandwich frissítésről nem esett szó.


A Samsung Galaxy M Pro nem titkolt célja a BlackBerry márkanév alatt forgalmazott készülékek piaci részesedésének további redukálása. A készülék 66 x 113,5 x 9,97 milliméteres és 108,4 grammos súllyal lép a szorítóba, egy 1350 mAh-s akkumulátor társaságában.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. mythbuster
2011.12.16. 13:27
Nagyon szép! Ez kellett a népnek 10 évvel ezelőtt, de legalább nem másolat! ) Bár a Blackbarry még lehet rábax az agyára egy lapáttal ezért a fordulatért ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!