iPon Hírek

Megjelent a Google Chrome operációs rendszer

Dátum | 2009. 12. 17.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

Megjelent a Google saját operációs rendszere, a Google Chrome, amely a Linux magjára és a Google Chrome webböngészőjére épül. A felhasználói felületet ennek megfelelően a webböngésző adja. Az új operációs rendszer hihetetlenül gyorsan indul és szakít az eddig megszokott koncepcióval: az interneten tárolja az állományokat. Emellett a Google követi az Apple-nél már "bevált" metódust, ami szerint nem fog akármilyen hardvereszközzel működni - írja az osnews.com.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. mythbuster
2009.12.17. 23:54
Költői kérdés: kinek és minek kell? Azért, hogy 10 másodperc alatt tudjál zenét hallgatni, vagy nettezni? Szinte annyira értelmetlennek tartom mint a MAC OS-t, csak arra legalább még van kiadva valami Szerintem a legtutibb operációs rendszert a Microsoft alkotta meg!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. arkman
2009.12.18. 20:39
Mikrobi: Senki nem veszi meg, mivel ingyen van. És mivel linux alapú, ha jó akkor biztos nem lesz ilyen hardver-lock.
mythbuster: Ez ugye csak vicc, nem látom a smileyt a mondat végén.
Komolyan: Igen azért, hogy gyors legyen. Dokumentumot szerkeszteni, filmet nézni, zenét hallgatni, és egyéb !átlagos! használatra teljesen jó lesz (Nem a Photoshop, és a játék nem átlagos. - Mellesleg ezek is megoldhatók.), sőt jobb mint a windows. (Arról nem beszélve, hogy mivel linux alapú, kis munka befektetésével több tízezer program érhető el rajta.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!