iPon Hírek

Megjelent a Gunrox

Dátum | 2008. 10. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Enkord, kiadta a Gunrox-ot, ami egy ingyenes körökre osztott harc játék. Az Enkord csapata (szoftverfejlesztők, művészek és zenészek) arról nevezetes, hogy egyszerű, ámde addiktív játékokat ad ki (a fejlesztők saját maguk adják ki a kreálmányaikat), amik egyedi játékélményt nyújtanak az innovatív mechanikájuknak és nagyon jó játszhatóságuknak köszönhetően.

A Gunrox-ban kreálhatunk egy 3 tagú katonai alakulatot (squad) és megütközhetünk más játékosokkal a világ minden tájáról (van kooperatív csatamód is). A karakterünket könnyedén beállíthatjuk és már bele is vethetjük magunkat az egyszerűen kezelhető körökre osztott harcrendszerbe. A játékban a térképek random generáltak és modern környezetben foglalnak helyet (napjaink).


Az első játékosok szerint addiktív Gunrox olyan taktikai mélységekkel lep meg minket mint a sakk. A játék körül elég nagy közösségeg alakulnak ki, ahogy az emberek kiképzik squad-jaikat, újabb és erősebb fegyvereket szereznek és fantasztikus képességeket fejlesztenek karaktereiknek.

A teljes egészében ingyen letölthető Gunrox körül tehát kezd az internet egyik legforróbb multiplayer harci zónája kialakulni, akit érdekel, ne habozzon, harcra fel...

A világuralmi törekvéseinket a www.gunrox.com -on tudjuk megkezdeni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.10.08. 17:23
hát inkább maradok a falloutnál, de arinak tűnik... (rossz a netem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!