iPon Hírek

Megjelent a Hitman: Sniper Challange

Dátum | 2012. 05. 16.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Hitman: Absolution előrendelők már élvezhetik is a Hitman: Sniper Challenge nyújtotta örömöket, a teljesen különálló játék ugyanis már letölthető PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A PC-s verzióra még egy kicsit várni kell.

A mini-játékban az lesz a feladatunk, hogy leshelyünk biztonságából testőreivel egyetemben likvidáljuk a Stallion Armaments főnökét, Richard Strong Jr-t, mindössze 15 perc alatt. Az áldozatok leterítésének sorrendjét mi választhatjuk meg. Ha ügyesek vagyunk, rejtett extrákhoz, bónuszokhoz és upgrade-ekhez juthatunk, ezek közül párat megkapunk a világszerte november 20-án megjelenő nagy játékban, a Hitman: Absolutionban is. Ilyen pl. a Kazo TRG mesterlövészpuska. Teljesítményünket az online toplista segítségével hasonlíthatjuk össze a többi játékoséval: pontokat kapunk pl. a gyorsaságért, a pontosságért, a mozgó célpontok eltalálásáért és azért is, ha nem pazaroljuk a golyókat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. kray
2012.05.16. 11:43
Remélem jön PC-re is, mert elég jónak tűnik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. newclear kray
2012.05.16. 12:10
"A PC-s verzióra még egy kicsit várni kell."

Valószínűleg, akkor jönni fog. Tetszetős.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. csigabigaf
2012.05.16. 13:55
"Controlled Breathing UNLOCKED"

Asszem ez megadja a játék színvonalát alapbol, ahol külön unlock hogy megtanulsz lélegezni bazdmeg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. newclear csiga...
2012.05.16. 14:31
Az is ad egy színvonalat, hogy a legapróbb dolgokba is belekötünk.

Ez alapból egy mini-game. De ha ettől el is tekintünk (mert miért is vennéd figyelembe), akkor véleményed szerint az összes olyan játék mércén aluli, ahol a karakterednek idő közben fejlődnek a képességei.

Nem mondom, hogy nincs abban valamit amit mondasz, de legfeljebb nagyon kevés. Nem lélegezni tanul meg "bazdmeg", hanem úgy is fogalmazhatnánk, hogy fejlődik a légzéstechnikája, tehát pontosabban tud célozni.

A kis igazság ott van, hogy Agent 47-nek tényleg viccesen hangzik, hogy ez nincs az alap tudástárában, de hát ezen a vonalon haladva sok játék landolhatna a kukádban.

Röviden, ajánlom figyelmedbe a "mini-game" és a "Controlled" szót is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!