iPon Hírek

Megjelent a Left 4 Dead: Crash Course

Dátum | 2009. 09. 30.
Szerző | Chocho
Csoport | JÁTÉK

Aki PC-n játszik a Left 4 Deaddel, az bizonyára nem problémázik azon, hogy érdekli-e a DLC vagy sem, mert a Steamen át ingyen le lehet azt tölteni. Ám ha Xbox 360-ra vettük meg az L4D-t, komoly pofára esés vár ránk, hisz a CC ott bizony 560 Microsoft pontot (kb. 1300 Ft) kóstál. Megéri? Nos, az attól függ. A Crash Course egy alig fél órás kampányt tartalmaz két fejezettel, melyben a sztori szinte semmit sem halad előre. Ezen felül a játék olyan helyeken indul, amiket már többször bejártunk, és igazán csak az utolsó két helyszín lesz igazán új élmény.

                              


                                                                                  L4D: Crash Course gameplay

Van még pár új achivement, és a játékmenet is sokkal akciódúsabb lett, mert a DLC egy elég súlyos este eseményeit dolgozza fel, de ezen felül semmi extra. Ingyen még egy jó kis DLC-nek lenne mondható (PC-n az is), de hogy a Microsoft ezért pénzt is kér, kissé bosszantó. Pláne, hogy a Valve-nak bevallottan semmi köze az ügyhöz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. kihaennem
2009.10.01. 22:20
VISSZA A HIRHEZ

Igen, egyetértek a cikkel.
X360 on vettem meg és őzsintén, nem tudom hogy megért-e 1000ftot
Talán a multi ujdonsága miatt. (+pálya)
Az egész 20perc be se telt. Nem igazán tudom mi volt az a sok apro ujdonság mert semmit nem vettem észre belőle!
Versusban meg pont béna az, hogy 2 pályás. Ezt nem is értem mi az hogy 2 pálya. Mindegyik 4 pálya volt. A kapcsolódást mairöl irtak meg egyáltalán nem is érzem. de a boxos rate alalpján 667DB user vette meg aki szavazott is rá! 5 ből 4 en áll ez elég karcsú........

Hát ez van nagy hire volt de nem nagy dolog...

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!