iPon Hírek

Megjelent a Motorola PRO+

Dátum | 2011. 11. 28.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Elérhető a Motorola legújabb, teljes QWERTY billentyűzettel szerelt androidos okostelefonja. Az amerikai gyártó a BlackBerry-től megszokott ruhába öltöztette üzleti készülékét.

A Motorola PRO+ komoly csúszáson esett át az eredeti tervekhez képest, ugyanis a gyártó már augusztusban bemutatta a készüléket, szeptemberben pedig néhány webshopban előrendelhető volt, és októberben kellett volna megjelennie. Ráadásul az eredeti Morotola Pro már a Mobile World Congress alkalmával bemutatkozott, de az sosem került piacra, vagyis több mint fél évet váratott magára a telefon.


A készülék tehát QWERTY billentyűzetet kapott, ami négy sorba rendezi gombokat, valamint a kijelző és az alsó gombsor között található a négy androidos érintőgomb. A kijelzőt Gorilla Glass védi, 3,1 colos képátlóval rendelkezik, és 640 x 480 pixeles a felbontása. A PRO+ 1 GHz-es egymagos processzort kapott, ami egy OMAP 3630-at feltételez, mellett egy PowerVR SGX530 található, a grafikus feladatok elvégzésére. 512 MB RAM-mal, és 4GB eMMC belső tárolóval rendelkezik a készülék, ez utóbbi microSDHC kártya segítségével 32 GB-tal bővíthető. Kamerát csak a hátlapon találunk, ez 5 megapixeles felbontású képeket készít és dupla LED villanóval van felszerelve. Kommunikációs téren minden jóval el van látva a készülék, a HSPA 14,4 Mbps le és 5,76 Mbps feltöltésre ad lehetőséget, van WiFi 802.11b/g/n DLNA támogatással és Bluetooth EDR képességgel. Az akkumulátor 1550 mAh kapacitással rendelkezik.

A készüléken az Android 2.3 teljesít szolgálatot, ami egy irodai csomaggal lett kiegészítve, későbbi frissítésről nem érkezett információ. A PRO+ egyelőre itthon nem bukkant még fel, az ára külföldön 320 euró.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. StevyXIX
2011.11.28. 13:52
Kép gyenge inkább, de tény nem egy szépségideál nem is arra készült, élőben azért jobb:
http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2011/11/motorola_pro_plus_review_0-580x459.jpg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!