iPon Hírek

Megjelent a TASCAM VL-A referencia monitor-sorozat

Dátum | 2007. 10. 09.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A frissen megjelent, értékarányos árazású VL-A referencia monitor-sorozat a TASCAM legújabb áttörését fémjelzi az otthoni hangfelvétel terén.


A sorozat három, kétirányú referencia monitort foglal magába: a VL-A4-est, a VL-A5-öst és a VL-A8-ast, amelyek nevükhöz híven 4, 5 és 8 colosak. Mindegyik rendelkezik saját erősítéssel és kiegyensúlyozott TRS/XLR input-kombinációt alkalmaz. A VL-A5-ösön és 8-ason elől elhelyezett basszus portok kialakításának köszönhetően még más, hasonló árkategóriájú egységeken is túltesznek. Ugyanezen két egység olyan magas- és mélyfrekvencia-szabályozókkal is rendelkezik, amelyekkel a felhasználó teljes mértékben a saját stúdiójához alakíthatja a monitor válaszait.


Szintén kapható a Tascam LF-S8-as mélynyomó is, egy 8 colos, kivezető nyílásokkal ellátott darab, ami mély basszus-választ igényelő produkciók elkészítésére is alkalmassá teszi a monitor-rendszer spektrumát. Összességében tehát a VL-A sorozat ugyanúgy elhozza a precíz monitoring és az első osztályú tervezés lehetőségét az otthoni stúdiókba, ahogy annak idején a PortaStudio is megnyitotta a rögzítés útját az otthoni zenészek előtt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.09. 19:15
A frissen megjelent, értékarányos árazású VL-A referencia monitor-sorozat a TASCAM legújabb áttörését fémjelzi az otthoni hangfelvétel ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!