iPon Hírek

Megjelent a Witcher táblás játék

Dátum | 2014. 11. 28.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Megjelent a The Witcher Adventure Game táblás játék, amely a sokak kedvenc dark fantasy univerzumában játszódik. A játékot Ignacy Trzewiczek veterán társasjáték fejlesztő tervezte, akinek nevéhez olyan játékok fűződnek, mint a Stronghold, a 51st State és a Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island. A Witcher univerzumában kalandozva kártyák segítségével indulhatunk veszélyes szörnyvadász küldetésekre, vagy leleplezhetjük a királyi udvarban intrikáló árulót. Főhősünket a The Witcher játékokból már jól ismert négy karakter, Geralt, a szörnyvadász, Triss Merigold az ügyes varázsló, Yarpen Zigrin, a törp harcos és Dandelion, az elbűvölő bárd közül választhatjuk ki, mindegyikük más szakértelmekkel rendelkezik. Rajtunk múlik, hogy milyen módszerrel győzzük le utunk során az akadályokat, harcolunk vagy inkább a diplomácia eszközeihez folyamodunk. A The Witcher Adventure Game dobozos, fizikai társasjátékként és digitális formában is kapható, ez utóbbi PC-re, Mac-re, iOS-re és Androidra jelent meg. A PC-s ill. Maces változat GOG-on és Steamen is kapható. Ahogy az előzetes alatt az egyik Youtube-os kommentelő is rámutatott a lényegre: "Ez egy, a könyvsorozat alapján készült videójáték széria alapján készült táblás játék alapján készült videójáték. Pont erre van szükségem!"
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. Meteoreso
2014.11.28. 21:13
Vissza az alapokhoz nagyon helyes
Jó ez a mondás benne hogy
"Ez egy, a könyvsorozat alapján készült videójáték széria alapján készült táblás játék alapján készült videójáték"

MEGVENNÉM dobozos kiadásban is abban legalább nincs trojan
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. tyaty
2014.11.29. 01:19
Kb mint a 300:
"Ókori történelmen alapuló film által inspirált képlegényből készült filmadaptáció"

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. hympyke
2014.11.29. 14:56
Fura, nem tudom megvenni Steamen. Fene tudja mi baja lehet, érdemi infot nem ad csak annyit hogy nem tudtam megvenni. A kosárba se tudom betenni. Oldalt ír valamit hogy el kell fogadni EULAt, de hiába nézem végig, ott nincs accept gomb vagy ilyesmi.

Restart után sikerült.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Meteoreso hympy...
2014.11.29. 18:45
és milyen mesélj?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. hympyke
2014.11.29. 18:50
Fogalmam sincs egyelőre nem volt időm foglalkozni vele. Csak a reviewket olvastam el a játék alatt. 700 mega, elindítottam az installt de csak holnap fogom megpróbálni jó eséllyel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Frogged
2014.11.30. 00:56
Én 3 napja próbálgatom nekem nagyon bejövős lassan meg tanulok mind 4 hössel normálisan játszani.
A legjobban az tetszik hogy nem arról szól a játék menet hogy szivassuk meg jól a játékos társainkat bár van rá néha lehetőség de messze nem olyan hangsúlyos mint a trónok harca vagy a munchkin társasnál.
Elég sokszor újra játszható nem lesz olyan hamar unalmas mint pl egy catan.
Ez nagyban annak is köszönhető hogy 4 hős 4 játék stilus mindnek van saját fejlesztés paklija és 1 saját képesége amit csak ő tud.
Én erősen filózok hogy a rendes társas verziora is benevezzek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. hympyke
2014.11.30. 16:23
Csak pár órám volt rá és még nem nagyon igazodok ki benne. Nem igazán coop mint mondjuk az Archam Horror(amit szivesen megvennék elektronikusban), de nem kompetitív. A zenéje frankó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim
2014.12.01. 03:31
Ez multiplayer vagy AI ellen játszol?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hympyke
2014.12.01. 06:21
Elvileg mindkettő lehetséges, én csak AI ellen játszottam, és online-offline is indítható. Gondolom az utóbbi a hot seat volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim hympy...
2014.12.01. 12:39
Ok köszi, kipróbálom a hétvégén!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!