iPon Hírek

Megjelent az AIDA64 2.85-ös kiadása

Dátum | 2013. 03. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A budapesti székhellyel rendelkező FinalWire Ltd. elérhetővé tette népszerű diagnosztikai- és tuningalkalmazásának legfrissebb kiadását, amely immár a 2.85-ös verziószámot viseli. Az AIDA64 2.85-ös változata sok érdekes újítást kínál, így például támogatja az AMD következő generációs, Radeon HD 8000-es sorozatú videokártyáit, AVX optimalizált 64-bites teszteket kínál az AMD "A" sorozatú Richland APU egységeihez, sőt, még a legfrissebb GeForce, illetve Tesla sorozatú megoldásokhoz is kínál támogatást. Az új kiadás a GeForce GTX Titánt és a tegnap megjelent GeForce GTX 650 Ti Boost-ot is támogatja, akárcsak a nemrégiben megjelent Radeon HD 7790-est. A hivatalos leírás alapján az új kiadás kibővített támogatást biztosít az AMD Kabini és Temash sorozatú APU egységeihez, csak úgy, mint az Intel Haswell APU egységeihez, illetve Valleyview típusú Atom SoC egységeihez.

A szoftvermérnökök ezzel együtt néhány érdekes támogatással is felvértezték az új szoftvert, igaz, itt még csak előzetes, nem teljes támogatásról van szó. A friss AIDA64 előzetes támogatást kínál az AMD Beema APU egységeihez, valamint a DDR4-es és GDDR5-ös típusú rendszermemóriákhoz is. Előzetes támogatás jár még az Intel Avoton SoC egységeihez, Crystal Well processzoraihoz, Haswell-E sorozatú APU egységeihez, Haswell-ULT SoC egységeihez, Ivy Bridge-E processzoraihoz, Lynx Point-LP platformvezérlőjéhez és Wellsburg platformvezérlőjéhez is. A szoftvermérnökök az Intel Z2760-as SoC egységénél jelentkező hibát is kijavították, amely miatt korábban összeomlott a rendszer a VP8-as teszt futtatásakor.

SSD meghajtók terén fontos változás, hogy az új kiadás már pontosan jeleníti meg a Corsair Neutron és Neutron GTX sorozatú SSD meghajtóinak hőmérsékletét, a SanDisk és a Plextor SSD meghajtóihoz pedig a korábbinál részletesebb támogatást biztosít. A népszerű alkalmazás Extreme és Business kiadása már elérhető 30 napig használható próbaváltozatban, illetve teljes verziós változatban is. Az AIDA64 2.85-ös kiadását
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!