iPon Hírek

Megjelent az X3: Terran Conflict

Dátum | 2008. 10. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az elismert szoftverfejlesztő az Egosoft ma bemutathatta az X széria következő darabját a Terran Conflict-et! A játék letölthető Steam-ről is ami a jelenlegi vezető platform PC-s játék és egyéb digitális tartalmak letöltéséhez, világszerte 15 millió account-al.

Trailer:


"Nagy öröm számunkra is az Egosoft-nál, hogy a játékosok már a Steam-ről is letölthetik a játékot." nyilatkozta Bernd Lehahn az Egosoft ügyvezető igazgatója. "Az eredeti elképzeléseink az X szériáról még mikor 1999-ben az X: Beyond the Frontier kijött most az X3: Terran Conflict-el mind megvalósultak! Biztosak vagyunk benne, hogy a játékosoknak nagyon fog tetszeni mindaz amit ebbe az utolsó kiadásba belesűrítettünk."


Ahogy az X széria előző epizódjai, a Terran Conflict is egy harci és intergalaktikus kereskedelmi szimulátor, ami a kitalált X Univerzumban foglal helyet. A különböző fajok versengenek egymással, hogy minél szélesebb területet fedezzenek fel és utazzanak be az ugró kapuk segítségével (az ugrókapuk a rendszereket kötik össze természetesen (pl.: Naprendszer)). Ebben a jó kis Single Player sci-fi játékba minden benne van amire vágyhatunk, gyors és dinamikus first person űrcsaták, óriási szabadon felfedezhető univerzum, ahol saját intergalaktikus cégünket is menedzselhetjük. "Kereskedj, Harcolj, Építkezz, Gondolkozz!"

Think Trailer:

Az X3 által behozott új elemek:

-Teljesen új interface ami ha akarjuk billentyűzet nélkül kezelhető, csak az egérre támaszkodva;
-Új és továbbfejlesztett egérfunkciók harcoknál;
-Számos új faj és frakció, beleértve a Föld elsődleges katonai erejét, a Terran United Space Command-ot
-Független nem játékos által irányított űr vállalatok, egyedi hajókkal, flottákkal és űrállomásokkal akikkel szövetségre léphetünk vagy akár ellenségeink lehetnek;
-Új flotta management, ha sok hajó van az irányításunk alatt, például szárnyakat (wings) képezhetünk belőlük (bővebben, a "Think introban" látható);
-Több mint 100 új hajó és számos hajó osztály;
-Kétszerannyi eltérő fegyver mint eddig;
-Kiköthetünk ezentúl a nagyobb (inkább hatalmas) csatahajókon és elfoglalhatjuk azt a saját zsoldosainkkal és katonáinkkal.

Build trailer:

További információkért az X3: Terran Conflit-ről és Egosoftról, klikk ide!

(Az 1990-ben alapított német cég egyébként PC-re (Linuxra is) és Mac-re fejleszt. Az amivel igazán beírták magukat a játéktörténelembe és betörtek a nemzetközi piacra az X széria első része volt.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. bszoke88
2008.10.20. 21:55
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bluespirit
2008.10.21. 15:35
jónak tűnik az Egosoft-tól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!