iPon Hírek

Megjött a zombis trailer a Call of Duty: WWII-höz

Dátum | 2017. 07. 24.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Ahogy a mondás tartja, a háború sosem változik és az Activision talán ebben a szellemben adta ki a náci zombikat bemutató új videót a Call of Duty: WWII-höz. A fejlesztő Sledgehammer vezetője, Glen Schofield szerint azonban ezek a zombik eléggé különbözni fognak elődeiktől.
Elmondása szerint a náci zombikkal olyan világot akarnak teremteni, ami tele van olyan rémisztő karakterekkel és eseményekkel, melyektől libabőrösek leszünk és késztetést érzünk arra, hogy a vállunk felett hátrafelé nézegessünk. Rengeteg lore került be a játékba a fejlesztés során és a végeredmény valami olyasmi lesz, melyet eddig nem láthattunk sehol, kiváló horrorélményt nyújtva. A történet szerint egy nemzetközi csapat fog hozzá, hogy felderítse a tengelyhatalmak által összerakott gonosz terv részleteit, melyek arra irányulnak, hogy kiaknázzák az okkult tudományokban rejlő potenciált és egy legyőzhetetlen élőhalott-sereget hozzanak létre. A szinkronszínészek között olyan nevek szerepelnek, mint David Tennant, Elodie Yung, Udo Kier, vagy Ving Rhames. A trailer sötétebb hangulatúnak tűnik, mint a korábbi zombis CoD-mókák és ha a Sledgehammer valóban a horrorelemeket helyezi majd a középpontba, a náci zombik érdekes átmenetet képezhetnek a hagyományos zombik és a játékokban valaha megjelenő leggonoszabb teremtmények között. A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. GodIikE
2017.07.24. 12:54
trailer osztva 2 vel,
= nem vették meg.

battlefieldék legalább nyomják a star warsot... ha más nem, az örült fanok tuti megveszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Whysper
2017.07.24. 13:24
Epilepsziás jelzés lehetne a trailer elött ,mert úgy villog ,hogy se felfogni ,de még nem betegként is majdnem kiakadtak a szemeim!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. FFeller
2017.07.24. 16:59
A vágás és a hangaláfestés is tragédia.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. fofoka
2017.07.24. 18:40
náci zombik.. És milyen lenne, ha még sablonos is lenne?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. vecsei321
2017.07.24. 19:59
A CoD eddig is egy rakás sz.. volt de így sikerült még ezt tetéznie. szánalmas már ez az erőlködés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!