iPon Hírek

Megkezdi működését a Samsung Display

Dátum | 2012. 04. 02.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Samsung Electronics LCD üzletága – ahogy a korábbi hírek alapján már várható volt – kiszerveződött egy külön cégbe, így mostantól Samsung Display néven tevékenykedik tovább.

A beiktatási ceremóniára a tegnapi nap folyamán került sor, a vállalat működése pedig április harmadikától indul meg, miután a regisztráció és az egyéb hivatalos folyamatokkal kapcsolatos ügyintézések lezárultak. A Samsung Display elnök-vezérigazgatója Donggun Park lett, aki korábban a Samsung Electronics LCD üzletágának első embere volt. A cég a Samsung Electronics LCD üzletágaként 2011 folyamán koreai vonról átszámítva nagyjából 20 milliárd dollárnak megfelelő teljes árbevételt könyvelhetett el, így a világ legnagyobb kijelző gyártójának minősült a maga 20000 alkalmazottjával és öt gyártóüzemével.

A Samsung Display a jövőben továbbra is széles termékpalettán kínálja majd egyedi megoldásait vásárlói számára. Az új cég beiktatási ünnepségén több, mint 350 alkalmazott volt jelen.

A Samsung Display 1991-ben kezdte meg tevékenységét a Samsung Electronics részeként, méghozzá kutató-fejlesztő részlegként. A részleg két évtizeden keresztül a világ legkreatívabb és leginnovatívabb kijelzőit fejlesztette ki és készítette el. Mostantól a cég különálló vállalatként tevékenykedik tovább, így a gyorsan változó piaci körülményekre még hatékonyabban tud reagálni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. MJA
2012.04.04. 12:57
ideje lesz már valamit összehozniuk az LG ellenében, mert az S-PVA már a nyugdíjkorhatárt elérte, a cPVA nyomorékon született, az PLS a gyerekkori betegségeivel küzd, szóval szerencsétlen a család... (egyedül a tn-ben vannak a toppon... a szemétdomb királya, vagy a legkirályabb szemét címmel )

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!